Gamze88 öyle yapcgm izleycgm bakım pasf kalmak istemyrm hiç br blgm yok cünkü sagl🙋‍♀️

Gamze88 anam var byle gif pylasan lez içerikli bı gamzelim ama onu blmiyrm ki 🙄🙄yook ben norml netten bakayım orası tatmin ediyor bu kısa kısa gifmidr nedir bni kesmedi 😆😆😆🤣

Delihatun o benimdir o zaman 😂benim sayfamın altlarında olması lazım video,önceden daha cok oluyordu Şuan daha cok gif koymuşlar 🤪

Gamze88 takip ed dedim ama takipteyim galiba yani uygulama yi pek anlayamadım ama orda işarete bastım 🤣🤣anamm teee aşağılara indim yok bı türlü bulamadım 🤣🤣

Delihatun o an başka şeylere gitmiş olabilr gözüm 🤪😍😍ama ben arama yapınca da göremedim canım seni ordan😰beceremedim mi 😂kimseye istek atmamıştım da şimdiye kadar 🙈

Gamze88 valla blmiyrm ki bebeğim 😎😎ay ayrnzdn ayrılacak gibiyim bgun tlfnm bzukdu tek moral burydi bana🙄😞😞

Delihatun bırakma bizi nereye gidiyorsun 😱yaptırınca gelirsin aramıza 😍biz bekleriz seni🥰💗

Gamze88 ay galiba öyle valla dün istedim kocamdan yarın dedi ama nsl kudrdum yatağımda sesss bı seklde izledm bağımlılık ypiyr özellikle grup bitiriyor beni ,😎😎bı delikte iki alet ouhh ama gif'ler bni kesmiyor