Nabersiniz cancagizlarim?? Aklima takilan bir konu var.. ben henuz hamile degilim.. allah nasip eder isteyen herkeze insallah🥰 ama hamileyken cinsel iliski oluyormus diye biliyorum.. bilmedigim tek sey iliskide bosalmak varmi?? Yani hamileyken bebege zarar veriormu erkegin bosalmadi??
Bir tiklayiverrr😛
Neden versin ki ? Riskli gebelik olmadığı sürece aynı yaşantınıza devam ediyorsunuz
Nabersin61 Zararı yok diye biliyorum ben ilk aylar doktor kontrolünde tabi
- Düzenlendi
Nabersin61 ilişki tehliken yoksa olabilir ama içe boşalmayı önermiyolar vücut enfeksiyona daha açık olduğu için galiba
Nabersin61 enfeksiyon riski var ama bebege ulasan bisey yok bebek kapaliortamda . amnion sivisi icinde ve keseyle kapli
Nabersin61 doktor iliski yasak demedigi sürece dogurana kadar yapabilirsiniz 😊 dogumu kolaylaştirdıginida söyleniyor. Icine bosalmasinin falan da hic bir zararı yok
Nabersin61 Hamilelikte enfeksiyona açık olduğun için içe boşalmayı önermiyor doktorlar. Sadece doğum yakınken doğumu kolaylaştırdığı için öneriyorlar.
Cicilibicili tesekkurler canim
Marbled aslinda dusunuldugu zaman cok mamtikli😋
Mavisim20 tesekkurler canim benim
1bbby tesekkurler canim
2bebeliaanne tesekkurler
CelineDion tesekkur canim
- Düzenlendi
Nabersin61 vermiyor hamileyken hiç korunmadık bişey de olmadı .Riskli gebelik yoksa ilişki serbest doktor söylüyor zaten
Nabersin61 zararı yok fakat meni serviks ağzını yumuşatırmış bunu sonradan dr um söyledi ikinci kızımda ilişki yasağımız vardı o zaman öğrendim ama ilk oğlumda gayet rahat son aylara kadar korunmasız ilişkiye girdik hatta son haftalar sıklaştırdık doğumu kolaylaştırıyor gerçekten
Nabersin61 ilk hamileliğimde dusenli ilişki yaşadım korunmadikta ama ikincide düşük riskim vardı yapmadık 9 ay boyunca 3 defa anca yaptık
Nabersin61 rahim ağzını tıkayan bir tıkaç var mukuslu bişey böyle doğum zamanı nişan geldi denilen şey o tıkaç işte o tıkaç sayesinde bebeğe ne bir mikrop nede başka bişey ulaşamıyor Rabbim her şeyi mükemmel kusursuz yaratmış için rahat olsun
Lagosiyawo evet ben bunu unutmuşum söylemeyi 🙊🙈