Nabersiniz cancagizlarim?? Aklima takilan bir konu var.. ben henuz hamile degilim.. allah nasip eder isteyen herkeze insallah🥰 ama hamileyken cinsel iliski oluyormus diye biliyorum.. bilmedigim tek sey iliskide bosalmak varmi?? Yani hamileyken bebege zarar veriormu erkegin bosalmadi??

Nabersin61, başlığı Bir tiklayiverrr😛 olarak değiştirdi.

Neden versin ki ? Riskli gebelik olmadığı sürece aynı yaşantınıza devam ediyorsunuz

Nabersin61 enfeksiyon riski var ama bebege ulasan bisey yok bebek kapaliortamda . amnion sivisi icinde ve keseyle kapli

Nabersin61 doktor iliski yasak demedigi sürece dogurana kadar yapabilirsiniz 😊 dogumu kolaylaştirdıginida söyleniyor. Icine bosalmasinin falan da hic bir zararı yok

Nabersin61 Hamilelikte enfeksiyona açık olduğun için içe boşalmayı önermiyor doktorlar. Sadece doğum yakınken doğumu kolaylaştırdığı için öneriyorlar.

Nabersin61 vermiyor hamileyken hiç korunmadık bişey de olmadı .Riskli gebelik yoksa ilişki serbest doktor söylüyor zaten

Nabersin61 zararı yok fakat meni serviks ağzını yumuşatırmış bunu sonradan dr um söyledi ikinci kızımda ilişki yasağımız vardı o zaman öğrendim ama ilk oğlumda gayet rahat son aylara kadar korunmasız ilişkiye girdik hatta son haftalar sıklaştırdık doğumu kolaylaştırıyor gerçekten

• Anka bunu yanıtladı.
            • Anka bunu beğendi.

Nabersin61 ilk hamileliğimde dusenli ilişki yaşadım korunmadikta ama ikincide düşük riskim vardı yapmadık 9 ay boyunca 3 defa anca yaptık

Nabersin61 rahim ağzını tıkayan bir tıkaç var mukuslu bişey böyle doğum zamanı nişan geldi denilen şey o tıkaç işte o tıkaç sayesinde bebeğe ne bir mikrop nede başka bişey ulaşamıyor Rabbim her şeyi mükemmel kusursuz yaratmış için rahat olsun