Selam kızlar 🌸
Doğum yapalı 7.5 ay oldu neredeyse ve regl dönemim hep düzensiz. Bir ay 15inde oluyorsam diğer ay 25inde oluyorum. Bazen korkmuyor da değilim 😕Doğum yaptıktan sonra sizinde düzensizliğiniz oldu mu? Yani normal bir durum mu acaba, çünkü bekarlığımda hep aynı gün olurdum. İster istemez kafama takılıyor 🤦‍♀️

Bugün regl oldum daha… Doğumdan 7.5 ay sonra. Üstte kalsın diye yazıyorum belki benim de aynı olacak gelen aylar bilgi edineyim

__MeLek__ doğumdan sonra hiç olmayan ben 😁 gruptan ayrıldı 😅😅 not: doğum yapalı 6 ay oldu

dogum yapali 1.5 yil oldu daha yeni oldum.tabi ben şok 😂😂

Dogumdan snra 45 gun adet oldum snra 1 sene adet gormedım oglum 1 yasına gırcegı zamn oldum

Kızlar bekarım, ama bence süt verince de regl olmuyorsun. Ben akrabalarımdan öyle duymuştum. Yani mesela 6-7 ay süt veriyorsan regl olmuyorsun 6-7 ay. Tabi bu sonsuza kadar sürmüyor :) Süt Zaten bir yerden sonra kesiliyor kendi kendine.

__MeLek__ yok ay ben bebeğim 4 aylıkken kadın doğum a gittim önce ultrason muayenesi yaptı bu konuyu da sordum emziriyorsan 1.5 yıl emzirmiyorsan 1 yıla kadar görmemen normal demişti

__MeLek__ Cok normal benim dogumdan once 28 gunde birdi suan bebegim 6 aylik 3 aydir regl oluyorum ama 45 gun 32 gun diye gidiyor. Korundugum halde ulan ya hamileysem diye triplere giriyorum ki bu hic hos degil 🥲😂 Allah artik isteyenlere versin

Popy_ Bana kimse böyle bilgi vermedi 🤦‍♀️bende sormamıştım

Aynnkrdsm Şuan tam olarak yazdığın ve benim girdiğim durum 🤦‍♀️ gerçekten insanı sarsıyor bazen stres yapıyoruz o Bile olmamıza engel oluyor

__MeLek__ endişe etme derim benim hal daha kotu ya 😅 hiç olmadı senin en azından oluyo ama düzensiz idare et belli zaman sonra düzene girer