Nortfilx bak ağzını topla Allah bilir iimle.ne boklr yedin glip burda gereksiz greksiz kndi günahını kapatmaya vcdanini ratltmaya çalışma byle fake lerle ulaşma ver sosyal ağ adını orda hsaplsalm millete burda syleyik byleyim deme verdtsm nmusama verdm vcdajim rahat etsin diye kmsye çamur atma haa Allah bilir bkarken ne vcizler krdin ne mercimeği fırına vrdin ki yaran var hcunyon seviyesizlesme terket burayı ağzımı bozmk istmiyrm bok yemsi sna düşmez herksn günahı svabi kndine ikile gicin yiyorsa ver hsabi ordan knuslm

Ozlem12 aman işte kndini rajatltmak için burda bahane uretiyrlr 😆😆kndinileriji kandrmaya dvamel etsinn bayan çok bilmis ne diyelm

Nortfilx ya merk ya ya...ak gtirr insanın başına belayı fazla merk etme Neo sninki vermiyr galiba içi almiyrdur seni 😆😆hey yrebbm kızım binikile ne derdin var

Sln_sale beyin yaşı küçük galiba bacım😆😆 snucta koca işte ama o bnu kvrayamamis

Delihatun tamam hesabım prenses_annesi1919 yaz bekliyom sizden mi korkacam ya

Nortfilx aymila diye biri çıkıyor fake ta mi takiliyosursn millete kuyruk salliyrsn gliab fakeyten orijinal hesabını ver istek attim kndi hsabimdan

Nortfilx orjinalini ver de nerelisin kmsin necisin TC ne kdr ortaya ckartyrm bualstigin kişiye dikkat etmen gerktgini her kuşun etinin ynmeyecgini öğretim sana 😆😆fazla laf ypma orijinal.hsabini ver o fake hsapla ahkam kesme

Delihatun fake değil kendi hesabım salak felan mısın sen gir bak istek at görürsün gerçek mi değil mi . Kızımın adı aymila cicim🤣

Delihatun bu arada tanımadığım kimseyi eklemiyom böyle ortamlarda olduğum için seni eklerim ama sana sayacak çok lafım var😅

Nortfilx ahlak bkciligi yapıyon niye orda baş acikkkkk Rabb'im kapan demiş 😉👍 çok bglisin ya dinine
              Hdi onuda boşver sen değilsen fake hsaptan kimlere kuyruk salliyrsn kndi ayıbını ortmek için millete çamur atiyon atrkn bil ki o çamur ilk senin elinde kliyr laf ypma adını soyadını Facebook Instagram hsbanin gerck olaniji ver kendin gibi hasbinda sahtesini verme canısı

Delihatun hadi ya 😅ben söyleyeyim cicim Karaman’da oturuyorum adım serpil kızım var 9 aylık da 😅kimseden korkum yok cicim 😅yanlış bişey yapmıyorum sonuc olarak

Nortfilx ha kocamın Adıda Burak yozgatlıyız 😅 soyadımda ayan araştır bakalım beni bul TC mi hadi kız

Delihatun sanane açık olurum mini etekde giyerim istersem sen önce gotunu topla hadi yaz ınstadan noldu😂😂😂

Nortfilx la gizim diyrm ki sna fake yasin baya küçük kimi keklemye clisiyon git ysitinla oyun oyna

Nortfilx istek attim diyorum deli hatun diğerinde nur ama nedense şuan tkrar istek at diyor atiyrm yine istek at diyor laf syacan niye bnmi anlyinca engeli basiyon korkun ne😆👍👍

Nortfilx ouhh ykinmisin yarım saat bı saattlik yoldayim konyaliyim merkesdeyim nsip.olursa hftaya ordyim bı buluşalım haaa bnde adım nur yedim kdr ysantim var bu arda Konyalı ejderi bı arstr sonra buraya yaz ama abilrin anlatım Konyalı tanıdığın varsa yap onlra guvnmiyrm bak onlrin kanini taşıyorum neler ypacgmi buluce nelerle krsilacgini bil diye syluyrm 9 aylık bebeğe ziyan olucak haftaya gruselm sninle kramndada var cvrem sevenim syadini ver nmrani arayim