Cleopatra Senayan06 çok alakası var eşin bu haltları yiyip seni zorla annesine götürüyorsa otur evliliğini sorgula,ağzını açamicak pozisyonda olması gerek…
Senayan06 Cleopatra evliliğim bitti ben istemiyorum ki zaten maddi yonden ailem sıkıntıda duzelsinler aytilcm insallah
Goat Senayan06 kayınvalidenizin evinin pis olması bence onun ayıbı değil,belli bir yaşta olmalı ve elinden belkide okadar geliyordur yoruluyordur.elinden iş gelip yapmayanların ayıbı bence.
Senayan06 ZRaporu kendisi çağırıyor bende yatsın dinlensin isterim tabi . Neden aldatmadan vuruyorsunuz onu anlayamadım yani
ZRaporu Senayan06 vurmak demeyelim de gözünü açmak diyelim. Kayınvalidenin eksiğini/hatasını paylaştın eyvallah senin de hataların var yani. Seni (bir kaç defa)aldatan kocanı affetmek gibi. Birilerinin hatasını/eksiğini konuşmak hoş olmuyormuş değil mi? Bak seninki söylenince nasıl rahatsız oldun. 🙂
Cleopatra Senayan06 Peki bundan eşinin haberi var mı?Şuan eşinin soyadını taşıyor musun bitti!Eşin annesini ziyaret etmeni istiyor mu bitti evlilik devam ediyor…
Goat Senayan06 evde kimler yaşıyor bilemem ama illaki yapacak birileri vardır bi gun gidin o cocuklara baksın siz işin ucundan tutun veya kızları varsa siz teklif edin toplanıp gidelim kiyi köşe bi temizleyelim diye,bu işler böyledir yok yapma desede insanın içi el vermez olmaz ben yaparim deyince eminim sevinecektir.
Deleted19 Senayan06 o zaman ya bismillah deyip temizle hem sevaba girersin hemde miden kalkıyormuş için rahat ederek oturursun kayınvalidenden onay bekleme temizle
Cleopatra Bu tarz postlara denk gelince çok sinirleniyorum biri elin evine gider beyaz çorap giyer,biri arkadaşım kokuyor der,biri pis bardakla çay ikram etti der…günümüz modası da kaynanam pis.
Goat Cleopatra insanlar şunu anlamıyor bir eve gidiyorsan o evle ilgili kapıdan çıktığın an konuşmaya hakkın yoktur,yok orası öyle burası böyle arkadaş bukadar beğenmiyorsan sikayetçiysen gitme ozaman gelme ozaman benim yüzüme gülüp canim cicim diyip evden çiktıği an çekiştirmeye ne meraklı millet olduk.
Rouge Cleopatra 💯💯birde sey demezler mi kalp kırmadan nasıl söylerim 🤦🏻♀️ama postta gömmüş baslıgı kaynanamın evi “pis” yapmıs ama kalp kırmaktan korkuyor. tek dert cekiştirmek .gerçekten temizlik olsa hic detay vermeden kim oldugunu söylemeden de yapardı .insan misafirlige gittigi evin kusurlarını anlatır mı ya sinir geldi tepemden .birde evliligimle ne alakası var diyor öfkeli olduğu aileyi affettigi ve sonra insanların evini öfkesinden anlattıgı için söylüyoruz.kocayı affet bu sefer kayınvalideye sar olmaz
Goat Cleopatra aynen öyle ya.bide son zamanda cat kapi gideyim bakayım evi hep toplumu yoksa dağınıkmi türedi.arkadaşım bunu yaptı bide söyledi ozellikle geldim bakayim direk söyledim ben habersiz gelinmesinden hoşlanmiyorum belki evde donla geziyorum belki kocam öyle geziyo cat kapi gelme bana hoşlanmiyorum dedim kapiyi aciyosun ben sana geldim ne kadar saygısızca
Cleopatra Rouge Çok doğru söylüyorsun ama boşuna boğaz patlatıyoruz şurda ,bizim örf adetimizde bu tarz şeyler ayıp karşılanır biz öyle gördük bilmiyorum bunlar nerede yaşadı🤷🏻♀️
Cicikiz Rouge ya sorma benimde arkadasim aldatildigini öğrendi pazar günü eşyalarını toplayıp annesine gitmiş bir tane kızı var üç buvuk yaşında sonra mesaj attım nabiyorsun diye evine gelmiş kocasinun aldattığını bile bile bişi demedim hayırlısı olsun dedim ama denemek için zor tutuyorum kendimi kocası hamileliğini bile burnundan getirmişti çocuğu istemeyerek yapmış yani karısı istiyo diye ikinci çocuğun adını bile anmiyo bende sakın yapma öyle adama çocuk diyorum çok sinir oldum çok üzüldüm keşke banada anlatmasaydi ben bu aldatılma olaylarında şizofrene bağlıyorum kendi kendime kuruntu yapıp eşime sariyorum çok şükür öyle bişi gelmedi başıma ama asla yapmaz demiyorum yaparsa kendi bilir dışarı çıkmayı abarttı diye bende çocukları alıp anneme gelip onu engelledim bitti dedim sadece üç gün sonra paşa paşa geldi soz verdi aileme eve döndük iki hafta olacak çıkmıyor ciksada iki saat kahveye gidip oyun oynayıp geliyor terapiste gittik daha iyi oldu ama sence ben bu arkadaşıma bişi desem mi ya çok üzülüyorum değer vermediği onu sevmeyen bir insanla şuan perişan halde ya üzülüyorum içim.icimi yiyor
Cicikiz Rouge canım sana da böyle yazdım ama sen çok akıllıca fikirler veriyorsun ondan yani yazdım yanlış anlama sakın yaşımız aynı sanırım bende 22 yaşında iki çocuk annesiyim bu arada fikirlerine güvenerek yazdım arkadaşım çok samimiuiz herseyimizi bilir konuşuruz çok üzülüyorum
Cleopatra Goat Devir kusur arayıp bulduğunda ballandıra ballandıra anlatma devri çok saygısızca bu tarz insanların insanlığından şüphe ederim sırf muhabbet olsun diye zaman geçsin diye birinin açığını arayıp dedikodusunu yapıp eğlenceye dökmek bu tarz şeyler çok iğrenç …
Marbled Senayan06 Arkadaşlar söylenilmesi gereken her şeyi söylemiş zaten. İnsan burada böyle bir paylaşım yapmaya bile utanır yani. Kadın çalışıyor diyorsun, sonra tutup ben 2 çocukla temizim diyorsun. Kim bilir kaç yaşında ama hala çalışmaya devam ediyor. Hali kalıyor mu bakalım… Çok rahatsız oluyorsan kayınvalidene bile söylemeden o işteyken gider evi güzelce temizlersin. Zor bir şey değil 2 çocukla bile temiz olan biri için. 🙄