Esimin babasi kaza yapti yogun bakımda yattı ciktı hala daha hastanede yatiyor hayati tehlikesi yok Allaha şükür ama esim adeta kendini ailesine adadi sürekli annesiyle babasıyla telefonda bir sıki aile bagı sormayin.Bir evladimız var cocukla bizim yüzümüze bakmiyor bu ay sonu eşim ufak bir operasyon gecirecekti babam hastaneden cikana kadar normal hayatima devam etmem diyor tabiri caizse yemiyor icmiyor benim yüzüme bakmiyor yanaşmıyor kahvalti ediyor cikiyor hastaneye gidiyor oradan da babasi servis işi yapıyordu minibusle servis cekmeye gidiyor servis donusu yemegini yiyor ya goruntulu telefonda konusuyorlar ya da hastaneye gidiyor yanimizda asla durmuyor babasiyla amcasi ortak is yapiyor idi simdi amcasi ne derse emireri gibi pesinde amcam asagi babam anam yukarı o kadar baglandi ki yakinda evi annemlerle birleştirelim der o derece.. kaza gecirmis olabilir evet anlıyorum cok üzüldü ben de üzüldüm ama bu demek degildir ki hayatimiz normal akışında ilerlemesin cok sükür ölmedi sakat kalmadi bir seyi yok sadece kıriklari var o da düzelecek o kadar sinir hareketleri var ki anlatamam hayat babasından ibaret gibi davranıyor o öyle yapınca ben de yaklaşmıyorum zaten o girişimi yoktu pek haftada 1 idi o da yok artık