Sedanur_46 Hanımlar marketten aldığınız paket sütlerin agzını açıktan kaç gün sonra atıyorsunuz? üzerinde açtıktan sonra iki gün icinde tüketiniz yaziyor ama iki gunü gectikten sonra kullanan varmı veya kullanirsak herhangi bir sorun olurmu?
Lagosiyawo Sedanur_46 oğlum da eşimde ballı süt çok severler genelde ikinci gün biter ama 3 günü geçirmemeye çalışırım vakıyorum geçecek hemen bi muhallebi sütlaç vs yaparım
Meryemco Sedanur_46 bizim bitmiyor kullanıyoruz bir sorun olmadı şimdiye kadar ama yanlış bir bilgi de vermek istemem. O dediğiniz yazıya hiç dikkat etmemişim nile düşünün 😂
Anka Sedanur_46 ben kullanıyorum valla bozulmadığı sürece 😂😂 tatlı çok yapıyorum bizde süt içen yok anca tatlı ,kahvede .süt ve süt ürünlerini sindiremiyorum ben tüketmem genelde kullanacaksam laktozsuz.
Rouge Lagosiyawo sütlaaaccc😍😍😍aynı yorumu yapıcaktım.ballı süt hic icmedim öyle içemem ama bir sürü tarif yapıyorum bitiyor hemen.aayy sütlac benim en sevdigim sey ya canım cekti yine😂
Sedanur_46 Bende bazen kullanıyorum ama bazen se tereddüt ediyorum kullansam mı Kullanmasam mı diye sütü sadece içmeyi veya kahvede pek kullanmıyorum ama bazen gerek olunca biraz kullanıyorum haliyle geri kalanıda çœpe atmak istemiyorum günü geçince
alonedark Sedanur_46 bence tüketılmesı daha ıyı çünkü normalde bıle kokusu güzel değıl 2 gün geçınce daha bı yoğun kötü koku oluşuyor
Akrep Sedanur_46 3 günü aşmaması gerektiğini düşünüyorum. Bizim evde 1 gün dayanmıyor süt. Sabahları eşim geceleri de ben içmeden uyumuyoruz. Gün içinde bebeğimede ballı veriyorum arada. sonra eşim aaaa dibinde az kalmış içivereyim diyip 1 bardaklık sütü daha içiyor🥲😂