Merhaba aranıza yeni katıldım sayılır. Ama çok uzun zamandır üye olmadan formda geziyordum. Eşim zorla çalışmamı istiyor bize yetemediğini söylüyor. Bende istiyorum tabiki ama şuan değil. 1.5 yaşında kızım var ve güvenerek bırakabileceğim kimse yok çünkü kaldığı yerde en fazla 1 saat kalıyor bensiz kesinlikle uyumuyor. Bunu eşime anlattım beni anlamıyor bende kızımı bırakıp çalışmak istemiyorum diyor. Annelik ve babalığın aynı olmadığını anlatamıyorum. Belirli bir mesleğim olsa tamam derim. Daha önce 4 yıl telefon tamirciliği yaptım ama şuan iş veren elemanına 3 bin maaş veriyormuş sigorta yok. Yaşadığım şehirde asgari ücret+ sigorta veren yer çok az . 3 bin içinde çocuğumu bırakmaya değmeyeceğini söylüyorum yok yani NATO kafa NATO mermer. Kira paramızda yok. Asgari ücret alıyor ama kendisine birşey alacağı zaman param yok demez. Dünden beri kafam çok dolu bütün gece sabaha kadar ağladım. He bu arada sıkıştığı zaman annenin evine git diyor sürekli kapıyı gösteriyor. Beni en çok üzen bu zaten. Bana bi çıkış yolu gösterin nolur🥺🥺🥺
Eşim ve zorla çalışmamı istemesi ..
Visneliturtaa Madem kapı orda git diyor eee sen de ne duruyorsun git
Deleted19 yani haklsınız ama sinirle ağzından çıktığını düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık inanın
Visneliturtaa Daha önce 4 yıl telefon tamirciliği yaptım .buna da şaşırdım ne bileyim genelde erkekler yapar ya bu işi helal olsun elinden geliyorsa ne güzel
Visneliturtaa eşinin gözünü korkutman gerekiyor bence git bakalım napicak
papatya_ daha önce yaptım 9 ay önce kadar. O kadar inat bi insan ki kendi dediğinden başkasını duymaz görmez. Ailesinle konuştum akşam konuşacaklar bende duruma göre hareket edicem
Deleted19 benm iş verenm hep kadınlara öğretmek istediği için öğrendim. Bu işi sadece erkeklerin yapamayacağını bilmelerini istediği için. Benimde elimdem geliyor el becerim var şükür. Ona da söyledim evde el işi yapim bi sayfa açayım sipariş alayım yok dedi. Makrome anahtarlık falan yapayım dedim onada yok dedi. Ben daha napim
Visneliturtaa Dedikleriniz arasında tek bir seye çok takıldım sıkıştığında size kapıyı göstermesi nekadar büyük saygısızlık.bir insan nekadar sinirli olursa olsun karım dediği insana böyle dememeli.bu dediği laf için bence bi tepkinizi koyun.cocuk oyuncağı değilki bu sıkistığında kapıyı göster keyfi gelince karıcım gel ne güzel iş.çok sinir oldum dediği lafa iyi sabırlıymışsınız yani
Visneliturtaa günümüzde asgari ücretle geçinmek cok zor para yetmiyor olabilir senin çalışmanı da istiyor olabilir cok normal ama zorla direterek olmaz tabiki ..Bi takıldığım nokta da kendi ihtiyaçlarını alırken para oluyomuş da seninkine gelince neden zorbalık yapıyormuş beyefendi
Visneliturtaa allah yardımcın olsun canım insanların hepsi bir değil malesef evimiz kira ben çalışmak istiyorum eşim tek çalışıyor ama eşim asla izin vermiyor çocuğum 11 aylık daha büyüsün ileride çalışırsın diyor oda ev alırsak birlikte ödemek için yani kıyaslama yapmıyorum ama. Kira da yokmuş keşke bu şekilde seni zorlamasa gidip çalışsan bile o paradan bereket beklemeyin
Visneliturtaa ne güzel öğrenmişin kadınlarında elinden erkek işinin de geldiğinin göstergesisin🌸Kocanın işine öyle geliyordur evden çalışarak ne kadar kazancan diye düşünüyordur Allah bilir
Visneliturtaa gittin ama özür dilemedi seni almaya gelmedi mi yani
Goat belki diyorum farkında olur pişman olur. Ailem duyursa dönüşü olmayacak yola gireriz. Son çırpınmalarım akşam ailesi konuşacak duruma göre bende giderim. Sabırlı olduğumu o anlasa herşey daha farklı olurdu
Deleted19 4 senelik evliyiz ben 1 buçuk sene çalıştım sonra hamile kaldım zaten. Ama ben çalışıncada değişen birşey olmadı. Herşey yine aynıydı. Güya birikim yapacaktık yok. Gelir ne kadar olursa inanın gider de o kadar oluyor. O hemen herşey olsun istiyor.
Karelipijama ben yine çalışmak istemiyorum demiyorum o bunu idrak edemiyor. Kızım kreşe gidecek yaşa gelsin çalışırım diyorum aynı sizin gibi ama o hemen olsun istiyor. Evet o para ona hayır getirmeyecek biliyorum
Deleted19 evet tam olarak öyle düşünüyor ama o şekilde evini döndüren çok insan var
papatya_ diledi geldi yine herşey aynı oldu
Visneliturtaa Eşinizin tek amacı eve ‘para’ gelsin. Neler okuyoruz burada adamlar eşini çocuğunu rahat ettirmek için iki işte birden çalışıyorlar. Yetiremiyorsa lükslerinden kısacak gerekirse ek para getiren işler bulacak. Karısına illa çalış çalış demekte bir acayip. Çocuğunuz daha küçük bir de. Bunu onun düşünmesi lazım. Canı sıkıldıkça kapıyı gösteren adama iyi bir ders vermeniz lazım. Susarak oturarak olmaz. Sizi kaybetme korkusu yok sanırım
Visneliturtaa evde sekreterlik yapmak istermisin canim
Visneliturtaa benim ayagima ole bi fırsat geldi ama oglum hareketli oldgu icin yapamadim hat gonderiyolar evden calisiyosun