Anne_olmak29 Trendyol cok saol canım hemen bugun aldım dedıgın folık asıdı bugunde yumurtlama gunum hayırlısı ıns bnde senın gbı cıft cuzgı görürüm 🤲
Trendyol Anne_olmak29 ins tez zamanda hayirli evladin olur canm.adet zamani birakma icmeye devam et.gunde 1 tane.3 ay kullancan.
Snmy Trendyol çok sevindim saglicakla kucaginiza alın inşaallah kimsenin kucağı boş kalmasın bakabilecek hakkıyla ebeveynlik yapabilecek herkese rabbim istedigi kadar evlat versin inşaallah ❤️
Deleted_1 Trendyol ben üç aylık kullandım daha bir şey yok ikinci Kutuya başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻Bebişinizde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilk bebek mi ne kadar zamandır istiyordunuz
Deleted_1 Ayysssn herşeyin hayırlısı olsun inşallah Allah’tan umut kesilmez ne kadar süredir istiyorsun canım olursa ilk mi olacak
Ayysssn Deleted_1 o yüzden dedim ya kader ortağım diye bi postta daha yazmıstın çünkü 9 aylık evliyiz ikimizde diye😂
Yagmur677 Trendyol inofolic hangisini kullandın birde ilişki sıklıgın ne oldu benimde olmuyor inofolic çok az kuşlanıp bıraktım