Uzun zamandır foruma girmiyordum. Aklıma takılan bir konu var sizlerden aldığım cevaplar doğrultusunda doktora gitmeyi düşünüyorum. Emzirmeyi bıraktıktan ya da sağım yapmaya bıraktıktan ne kadar süre sonra sütünüz tamamen kesildi.

Kuzulkurt sıkmamak mı gerek acaba ama benim oğlum 30 aylık 11 aylıkken süreç bitmişti. Ayda 1 defa sıkmaklada bir şey olmaz diyorum ama emin olamıyorum

Monosodyumglutamat ya ben sıkmıyorum da ucu böyle pütür pütür oluyor o görüntü beni rahatsız ediyor onu temizliyorum, temizleyince geliyor işte 🙈

Monosodyumglutamat Muhtemelen prolaktin hormonu normale dönmemiştir. Hormon testi verebilirsin. Çok yüksekse ve sıkıntı oluşturuyorsa (adet gecikmesi, ilişkide problem vb.) ilaçla normale döndürülebilir.

Monosodyumglutamat oğlumu sütten kestikten 6 ay sonraya kadar hala süt gelirdi sonrasında ben hamile kaldım başa geri döndük 😅

Marbled ayy şimdi biraz okudum eşim talep etmese cinsel ilişki olmayacak bile şu an farkettim çoğu zaman kaçıyorum istemiyorum. Ben yorgunluk ve yoğunluktan olduğunu düşünüyordum bundan değil isteksizlik var. En kısa zamanda gideceğim doktora