Nabersin61, başlığı Can sıkıntısı😮‍💨 olarak değiştirdi.

Nabersin61 Kız üç aylık evlisin kocan nerdeeğ. Ben ilk 6 ay telefonuma dokunamıyordum 🤣🤣🤣 şaka bir yana. Hollanda nasıl anlatsana. 🤩

Deleted16 canim esim suanda calisiyor.. zaten beraber olmadigimiz zaman anca aliyorum telefonu elime.. beraberken firsat olmuyor😂
    Hollandanin nesini anltayim canim??

Nabersin61 Bende 26 yaşıdnayım İstanbul’da yaşıyorum. Tıbbi Sekreterim fakat kocam çalışmamı istemiyor 🙁 1,5 aylık bebişim var analık yapıyorum 🥰

Nabersin61 valla benim de canım sıkılıyor koca mesai de adam sabah 7 de Bi çıkıyor bu saat oldu halen yok maalesef kızım ayakta oğlum uyudu bende takılıyorum öyle hoş kocam olsa nolacak aynı tas aynı hamam Bi halta yaramıyor anca başımı ağrıtıyor 😂😂😂bu arada 7 aylık oğlum var o yüzden işi bıraktım ev hanımıyım normalde özel bir firmada stok satış danışmanlığı yapıyordum ve çalışmayı çok özledim 😂😂 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. 😂😘😘😘

Deleted16 orasi oyle tabi kuzumm.. ama burda saat 17:00 dedigin zaman carsi pazar restoran cafeler kapaniyor ben zaten saat 18;00 cikiyorum isten.. haftanin bes gunu calisiyorum pazar gunleri heryer kapli.. anliyacagin bi cumartesi kaliyor.. ev temizligimi yapim, ev alisverisimi yapim, kendime zaman mi ayirim kocama zaman mi ayirim,,
          Neaaaabim ben??

Nabersin61 Amiin çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰 Eşim aşırı kıskanıyor beni. Rahatsız edici derecede. Kazandığı paranın ikimize yettiğni söylüyor. 🙁

Deleted16 benim esimde kiskanc oda kazandigim pra yeter diyor ama evde durunca canim sıkılıyor bir iki gun neyse ama uzun sure evde kalmak iyi gelmiyor bana