Deleted15 Güzel. Gazoz asidinin yakıcılığı ama gazının olmamış hali gibi. Vişneyle ve portakallı gazozla karıştırdık

Seks öncesi iyi oluyor Daha bi zevkli oluyor kafa biraz kıyak olunca

zigoflavya onun için 1 litrelik şişeye karışım yapacaksınız, ayarı var vişne suyu,portakal suyu,redbul ,soda alacaksınız . O 1 litreliği 2 kişi için bakalım etki ediyor mu 😂

Nietzsche Oran olarak 1 litrede 500 ml votka 500 ml içecek koymaktan 300 ml bardağa 150 ml votka koyunca alkol daha fazla tüketilmiş oluyor sanki ☺️

zigoflavya aynı şey oluyor aslında ama siz en iyisi tekilaya geçin 😊 sek sek atarsınız ,mis gibi temiz

zigoflavya Evet Kafası Çok Güzel Valla Sarhoş Ediyor,
        Alkol Alınca Cinsel İsteğin de Artıyor İster İstemez Herkes te aynı değildir belki ama İsteği artırıyor baya Biz Eşimle Bekarligimizdan Beri Votka İçeriz Redbulla birde Güzel Kafa Yapıyor istek tavan
        Alkolü az koyduysan az etki etmiştir 😊😊

Marbled o yüzdün bende gözümde pek büyütmedim merak ettigim icin ictigim sırf

Goat genclikteydi onlar tek basima 1 sise vodka icer arabamada biner evime giderdim 8 yildir agzima koymamisim hatta tadlarini bile unutmusum butun kotu aliskanliklarimi biraktim ne sigara ne alkol tertemiz olmusumdur herahlde kardeslerimle oturur her hafta sonu icerdik hepimiz evlendik coluk cocuga karistik bitti bizim alkol partileri 😂😂 ortanca kocasiyla devam da buyukle kucuk biraktik biz 😂😂😂 gerci kucukte ozel gunlerde fln esiyle 1 2 kadeh icer bi ben yesil aya bagladim 😂😂😂😂😂

zigoflavya Fazlası sarhoş eder ama libido arttırdığı doğrudur ben çok severim kokusu bile afrodizyak salgılıyor bende içimdenbaşka biri çıkıyor 😄