Ne zaman patlar bu diş diş etleri kabarık ne bulursa da ağazında görüyor ama çıkmadı her diş çıkaran bebekte ateş olur mu bu arada oğlum 35+6 haftalıkken doğdu bununla alakası olabilir mi anneannem gecikti deyip duruyor moralimi bozuyor eltimin oğlu bir bucuk yaşında çıkarmış ikinci oğlu8 aylıkken diyorum anlamıyor
Oğlum 8 ay 20 günlük diş yok
Gzli23 her çocuk bir değil normal. Benim kızım 7 aylıkken alt 2 dişi çıktı 1 yaşına girdi başka gelen giden diş yok 1.5 aydr kabarık üstleri sıkıntısı da var belli ama gelmiyor diş. Hiç dert etme sağlıklı olsn elbet çıkar dişi bak beni ki 1 yaşında yürüme namına hiç bir eylemi yok saldm bende ne zaman isterse
Gzli23 olabilr her cocuk erken çıkaracak diye bi şart yok .Kızım 11 aylıkken çıkardı :) geç çıkınca daha sağlam olur derler
Gzli23 canım 2 oğlum var büyük olan 8 buçuk aylık çıkardı küçük oğlum 10 buçuk aylıkken çıkardı😊
Gzli23 yoo gecıkmemiş , gec cıkan diş daha saglam olur.. ve daha az acı çeker cocuk nasıl çıkardığı bilr anlamazdın pıt pıt çıkar :)
Gzli23 benim oğlum da erken doğdu 36 haftalık 10 aylık şimdi daha on beş gün oldu ilk dışını patlattı şimdi ikinci dışı çıkarıyor birden olur canım benim bebeğim çok huysuzlandi uyumuyordu falan ateş vardı hastalancak sandım baktık iki gün sonra dişinin ucu göründü
Yeğenimin 13 aylıkken çıktı dişleri gayette sağlamlar 😂
Gzli23 oglum da 9 aylikken 8 dis birden çıkardı suan 14 aylik devami gelmedi
Gzli23 Kizim 2 yaşına kadar 4 tane dışı vardı 2 üsten 2 alttan 2 yaşına girdi bir kaç sonra pes oese çıkardı hepsini oğlumda ilk 9 ayında çıkardı 4 tane oda 2 yaşına yakın diğerlerini çıkardı şimdi köpek dişleri kaldı 3 tane patlattı çıkıyor son 1 tane kaldı