Doğumdan sonra karnımın bir kısmında çatlak kaldı 3 ay oldu doğum yapalı biraz düzelme olsa da şu anki halide çok rahatsız ediyor düzelir mi 1. yılda onuda bilmiyorum çatlak tedavisi mi olsam karın mı gerdirsem ne yapsam bilemedim 😩
Çatlaklarını geçirmeyi başarmış olan var mı?
hüloo
BaharPrlk şems arslanın çatlak giderici kremi var onu deneye bilirsin ben doğurayım bende başlıcam, hem kademeli korseye hem kremler, belki De çatlak tedavisine 🤷♀️
Ask_hosmus şimdiden basla hatta hep kremle vücuda nem vermek gerek .her aksam yapıyorum ben. catladıktan sonra kullanamın anlamı kalmaz. şimdiden kullan .en az çatlakla bitir yoksa çatladıktan sonra bakmanın anlamı yok ki .nemli vücuttansa kuru daha cok çatlar mantık olarak düşünürsek de oyle .ve hicbir krem tek basına bisey gecirmez .bosuna da o kadar paya bayılmayalım .biraz ugras istiyor malesef ama en onemlisi nem🤗
Rouge valla zaten çatladı karın bölgem ilk çocukta, şimdi zaten nemlendirici kullanıyorum daha fazla oluşmasın diye, bu eski çatlaklar için demiştim 😂
Ask_hosmus kullan kullan hatta o dedigin kremi bilmiyorum ama onuda kullan cildini yenile falan. kilo alıyor insan hele dogum onu en aza böyle indiririz catlak olduktan sonra kremini kullanmak faydasız.olmadan once kullanıp onune gecicez. kilo alıp verdigimizde de oluyor o yüzden asla aksatmam vücut bakımını
BaharPrlk ben 12.haftadan itibaren kullanmaya başladım komple vücut için lierac karın içinde burts bee mama bee birde kakao yağı kullandım ama nafile 34.haftada çatladım yine kullandım ama bir işe yaramadı doğumdan sonda bio oil aldım o da fayda etmedi buna gerçekten çözüm yok galiba kızarıklık gitti ama hala çatlaklar duruyor ve gerçekten rahatsız ediyor can sıkıcı bir durum uğraşmayı bıraktım bebek yağı Arada peeling kullanıyorum 🥹
Rouge aman aman sen yap bizim gibi buruşma 😂😂
Ask_hosmus sizdee kimse burusmasın😂
Aynı sefa balsam ince çatlakları geçiriyor ama kalın ve uzun süre olanları azaltıyor
Ask_hosmus bakacağım canım kaç aylık bebiş 😀
BaharPrlk 4 aylık oldu 😂
Ask_hosmus Oyyy ya ben bu aralar hamileliğimi özlüyorum valla 😀
BaharPrlk aman aman özleme 2 çocukla hamilelik hiç çekilmiyor 😂😂 küçük olan diş çıkarıyo bide kafayı yememek elde değil🤷♀️