Allllsiyi Merhaba kızlar eşim hayatımda ki her bi şeye qarışr geyim gezi telefon saç hata giyim rengi her bi şeye karısiyo bikdiiiiiiimmm😡😡😡😡bu normal bir şey mi sizdede böle bi şey oldumu acaba bu fikir verin derileicem
Manuka10en Allllsiyi hayır giyim dışında karışmaz, giyim konusunda açık dekolte kıyafete izin vermez bende zaten giymem sevmiyorum aşırı şeyleri.
Kuzulkurt Allllsiyi eşinden bu kadar şikayetçi olup hala onunla berabersin -daha önceki postlarından biliyorum- ve ona rağmen çocuk düşünüyorsun..
Manuka10en Allllsiyi sormadınız mı peki neden karışıyormuş. Çok saçma sizde bireysiniz sonuçta onun çocuğu değilsiniz. Karışmak başka fikir söylemek başka. Mesela saç rengi konusunda fikir söyleyebilir ama karışamaz.
Marbled Kuzulkurt Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli şikayet edip hala hamile kalmaya çalışmak neyin kafası… 🙄
Manuka10en Allllsiyi iyide hepimizin eşi seviyor 😌bilmiyorum sevgi yi göstermenin farklı yolları var onları kullanmalı bence.
PiTi Allllsiyi ay canım seviyormuş diyorsun benim kocam da beni seviyor hepimizin ki seviyor ama Allah aşkına bunu kendinize yapmayın izin de vermeyin lütfen bu başka bir boyut
Marbled Allllsiyi Sen çocuk istiyorsun diye mutsuz bir ailede yetişmek zorunda mı o çocuk? Bu isteğinin ne kadar bencilce olduğunun farkında mısın?
Kuzulkurt Marbled umarım aralarındaki ilişki düzelmeden çocuk yapmazlar. hoş düzelir mi orası da muamma 🤦♀️
Marbled Kuzulkurt Hiç sanmıyorum. Aynı doğrultuda devam ederler. Birkaç aya hamileyim yazar buraya. Sonrası malum biliyoruz.