Evet yanlış duymadınız tam bir sex aşığı olan ben sahalardayim. Merak ettiğiniz sormaya cekindiginiz cinsel problemlerinize sonuc aramaya geldim. Fantezi dünyanızı genişletip cinsellikte ki tabularinizi yıkmak istiyorsanız tam yerindesiniz😊😄
Sormak istediklerinizi alayım 😛
Ben yine ateşli bir cinsellikten çıkıp keyif sigaramı içtikten sonra buradayım 😄 Kadın haydariye dumeniniz ayağınıza geldi 😂💦
Sex aşığınız geri geldi 😊
- Düzenlendi
seksirella yani kusura bakma belki haddim değildir herkesin karakteri meselesi tabiki ama diğer postlarına da baktım da. Gerçekten bu kadar düşkün müsün?
__MeLek__ eveeeeeet 🥰
seksirella Valla helal olsun ne diyeyim. Ağzım açık okudum diğer postlarını da 🤦♀️
__MeLek__ bence partner en önemli etken 😊👍 iyi bir partner sınırsız zevk bolca mutluluk
seksirella sen sansürsüz kadin misin acaba 😁 severdim kendisini
seksirella Benim eşimde düşkün bende severim ama sizinki kadar olmadık valla 😂
Hemsireanneg ben oldum olası seksirellaydim daha önce de sambalitatlisiydim 😂
__MeLek__ evlendigimiz gün içimizden azgın bir canavar çıktı 😂 yatak bile dayanmadı sevismekten yatağı kirmisiz 😂😂
seksirella hoşgeldin o zamann foruma can gelir inşallah beraberinde 🤤
Hemsireanneg inşallah bir zamanlar burası alev atıyordu 💦😂 buraya giren soluğu kocasının kucağında alıyordu 😂😛 bizde dahil
seksirella ahh biliyorum biliyorum bende o kadar old.'um o halini bilince şuan monoton geliyor
seksirella oy maşallah bacım😂😂
seksirella Bu platformda mı böylesiniz,gerçek hayatta mı dışarı belli ediyor musunuz
seksirella kız hoşgeldin forum renklensin accık. okuduğum postların oluyordu arada. 😄
Hemsireanneg evet buralar olmuş de aglayani yok 🙄😂
__MeLek__ sen sormaaaa 😂 benim libidom hep yüksek 😂
zigoflavya hep böyleyim otururken bile gözlerim eşimin seyinde 😂
zigoflavya gel dese diye bekliyorum o kadar hazırım yani hep 😂
seksirella Kıız seksirellam nerelerdeydin sen ya.Buralar valla artık eskisi gibi alev alev değil malesef🙄Sinek avlıyoruz valla🕸Bende eskisi gibi yoğun takılmıyorum forma sarmıyo artık 💆♀️Senin geri döndüğüne sevindim🙌Gaza getir bizi yakalım gene formu alev alev💥