Derininmotheri Hanımlar önerebileceğiniz kitap hoca vs var mı ? YouTube dinliyorum konuları sayısalım baştan başlıyorum.Önerilerinizi almak istiyorum hangi hoca hangi konuda daha iyi veya hangi kaynak daha kapsamlı.
Dygszhsrt Derininmotheri bende yeni basladım bende önerilere acıgım mat de baya sıfırım antrenmanlarla mat ve İlyas hocayla gidicem Türkce öznur saat Yıldırım dinliyorum ilerledi baya 23 için hazırlanıyorum
Ariel Derininmotheri benim hocam ders notlarını aldım bir de İlyas hocanın taktiklerle serisinden 2 kitabı aldım evde de bir kaç soru bankası var yargı benim hocam yediklim vs karışık onlarla ilerliyorum henüz soru çözümüne geçmedim ama eğitim bilimlerine başlayacağım direkt soru çözümüyle.takıldığım yerlerde konu anlatıma bakmayı düşünüyorum ders dinlemek yerine yetişmeyecek çünkü. şuan çok geride kaldım vakit olmuyor çocukla malesef. Ders dinleyecekseniz benim hocamın bütün hocalarını öneririm
Cicekliperde Derininmotheri benimhocam yediiklim pegem güzel yayınlar. Bölümünüz ne bilmiyorum ama. YouTube’dan de benimhocamı dinleyebilirsiniz. Ben de işe yaramıştı
yesilgozanne Derininmotheri full benim hocam çalışıyorum. Konu anlatım ve soru bankası aldım. Uygulamasını da indirdim. Kitap uygulama video bir konu belirleyip hepsinin üzerinden geçiyorum. ders sonunda aklımda kalanları deftere not ediyorum kalıcı oluyor 💕
Zumrasmom Türkçeyi Yelda Ünal,Matematik Şenol hoca ve Mehmet Bilge Yıldız,coğrafya Mehmet Eğit,Tarihe henüz başlamadım vatandaşlığa da aynı şekilde. Başarılar dilerim şimdiden 🌸
Cicekliperde Derininmotheri aynen ben girdim de ben öğretmenim . Benim hocamdan çalışarak atandım. Bir de dediğim yayınlara ek ihtiyaç çözmüştüm tabi sonra toplatıldı
Ariel Cicekliperde çalışma programınız nasıldı? Ne zaman atandınız? Bende atanmayı bekleyen bir öğretmenim, benim hocam videolarını dinliyorum ama yetiştiremeyeceğim gibi.. Sınava çok az kaldı.
Cicekliperde Ariel 2018 atamasıyla atandım. 87 aldım. Sabahları gk gy çalışıyordum öğlen bir saat uyuyordum. Sonra eğitim bilimleri akşam da alan çalışıyordum. Alanda iki ders şeklinde gittim. Eğitim bilimleri de öyle. Gk gy paralel götürmeye calıstım
Ariel Cicekliperde ben şuan sadece mat ve Türkçeye bakabildim en iyisi diğer derslere de başlamak öyleyse.. Yoksa yetişmeyecek. Ama çocuk olunca da çok zor işte malesef yetişemiyorum hiç birşeye. İnşallah bende verimli çalışıp atanabilirim🙏🌸
Agustosbocegi Cicekliperde hocam bende kpss çalışıyorum. Öğretmenim ama bu yıl yetistiremem diye sadece gy gk bakıyorum. Memurluk olsada giderim. Hocam deneme ne zaman çözmeye başladınız? Tarihten konular çok uzun. Unutmamak için nasıl çalıştınız? Paragraf hergun kaç tane cozuyordunuz?
Cicekliperde Ariel branş neydi. Açıkçası ben matematikte yapabileceğim konulara baktım diğerleriyle oyalanmadım. Yani ordan eleme yaptım
Ariel Cicekliperde resim öğretmeniyim, sizin branş neydi? İnanın tarih coğrafya vatandaşlık resmen kaçıyorum o derslerden 🙈 çok çok sıkılıyorum uyukluyorum resmen o konularda derse oturunca hep mat. çalışasım geliyor Türkçeyi de seviyorum tabi. günde 1 2 saat derse bakarsam süper benim için hiç vakit bulamıyorum artık bu vakti yaratmaya çalışmalıyım..
Cicekliperde Ariel Sizin alan sınavı yok de mi? Bence yapabileceğiniz derslere tam çalışın . Türkçeden her gün 30 paragraf çözün. En önemlisi o . Az biraz dilbilgisi bakarsınız. Türk Dili ve Edebiyatı branşım. Branşımı seviyorum da atanması zor . Çok zor süreçlerden geçtim yani. Sabredin. Vazgeçmeyin olur inşallah
Ariel Cicekliperde inşallah 🙏 çok teşekkür ederim. Evet alan yok neyse ki. Paragrafta hiç bir sıkıntım yok evvelden beridir kitap okumayı sevmeme bağlıyorum. Ama dil bilgisinden bazı konuları karıştırıyorum mesela çatı🙁 aşırı sıkıcı geliyor özellikle de tarih ben hemen hızlıca çözeyim istiyorum. Çocuğum 4 yaşına girecek ve aşırı hareketli fırsat buldukça çalışıyorum inşallah olur
Cicekliperde Ariel çatıdan soru gelirse şıklarda gelir . Karma dilbilgisi sorularında. Ama çatı kolay mantıcının bir kez çözersen daha unutmazsın.
Minnakelifim yesilgozanne aynen bende benim hocam konu anlatımı soru bankası aldım videolarınıda açıp izliyorum
Ariel Cicekliperde Yelda hocayı dinliyorum henüz gelmedik çatıya umarım çözebilirim🙏 dil bilgisinde böyle bir kaç karıştırdığım konu var.
Cicekliperde Ariel dilbilgisinde çözemediğin sorular olursa özelden atarsan yardımcı olmaya çalışırım . Ben de doğum iznindeyim bana da pratik olur