Evinizde kullandığınız tablolar hangileri🥰 çok ama çok seviyorum sizlerde neler var önerebileceginiz 🐸

Oksijen bende tablodan çok ayna severim. Evde 1 tane osmanlı amblemi tablo var hiç de sevmiyorum eşime hediye almıştım bekarken ben eve gelmeden tablo eve asılmıştı kaldı öyle 😂😂😂

Oksijen benim kız kardesim ve annem çok ilgili tablolara cok ozel tablolar var evde .ilgim olmadıgı için unutuyorum kimin tabloları oldugunu. Güzel seyler bulursam bu postta bende evime alabilirim 🤗normalde cok sevmem güzel bisey olursa degişir. birde kendi resimlerimizi asla asmam, cerceve evde fotoğraf hic sevmem .evime asla koymicam .olursa en fazla 1 tane onu da sanmam

Rouge bende fotoğraf hastasıyım kombinim üzeri bile dolu çocuk odasında salonda yatak odasında heryerde isim resim bir banyoda yok 😂😂😂

Oksijen eve ayrı bir hava katıyorlar hoş duruyor, boya yapmayı düşünüyoruz bu sene yapınca biraz daha büyük boyutları varsa o şekilde alcam bunlar çok küçük 2 set aldım öyle göze geliyor ☺️

Rouge benimde hiç yok evimizde fotoğrafımız sadece buz dolabında ablamla benim küçüklük fotoğrafımız, kızımın odasında ultrason fotoğrafı 2-3 tane birde yatak odasında bir tane fotoğrafımız var eşimle o da bir düğüne gitmiştik orda çekip çerçeveletmişler kayınbabamda almış sağolsun ☺️

TombulHatun yaaa işte zevkler cok degişiyor ya.ben hic sevmem annem koymak istiyor bir iki tane onu bile kaldırıyorum odana koy gorunmesin diyorum. ben gidince kesin koyar .beni cok rahatsız ediyor😂

Rouge benim babam fotoğrafçı sanırım ondan seviyoruz ona gönderdiğimiz her fotoyu çıkartıyor. Nasıl olsa bedava 😂😂😂😂

Kuzulkurt seninki az .bende hic koymicam aslaaa.hic o goruntuyu beğenmiyorum .ve anlamlı gelmiyor bana ya .bir fotoğraf birde isimli seyler varya kocalarının ismi cift isimleri falan koyarlar o görüntüye tahammül edemem.öyle seyler asla benim evimde olamaz. 😂ama zevk meselesi🤷🏻‍♀️ ben kendi yaşadığım yerde tercih etmem basklarının evi zevki farklı onlara yorum yok

Rouge o isimli pleksiden var bende nişan için almıştık nereye koyacağımı bilemedim aynanın üstüne koydum görmüyoruz bile orda duruyor 😂🤭

Kuzulkurt kız nisan için o onu demiyorum .seyler var ya ne biliyim yastıklarda bardaklarda isimler. işte bilmem ne gelinin mutfagı bilmem ne pişirir bilmem kim yer, canım kocam, ikisinin ismi heryerde duvara eşyalara mesyalara kapıya falan aklına gelebilicek herseyde onları diyorum .nisan normal o baska bisey

Rouge ahahah sana mutfak önlüğü yaptırayım çeyizine üzerinde “ kocası getitir ardle sevgi ile pişirir” yazsın 😂😂😂😂

TombulHatun aayyy🤢🤢bilegimi keserim😂nişanlımın tarafı havlu yapmak istemişti onun bile isimlisi varmıs direk yok dedim herkes bilir artık uyuz olduğumu böyle seylere

Rouge ya ben isimli şeyleri severim de herşeyin Oluru var isimli havlu ne 😂😂 benim evde var eşimin arkadaşı kütahyada yaptırmış tabakta yazılı motifli filan o hoş mesela bende bir arkadaşıma aynen sana dediğim önlükten yaptırmıştm 😂 ama o laf arasnda beğendiğini söyledi bende süpriz yapmıştım 😂