sudemsu Trendyol değildir bence öyle düşünme iyi düşün iyi olsun ama hamilelik hep korkarak geçen bir süre keseyi görüp sonra kalp atışı olacak mı acaba diye beklenecek falan güzel bir süreç ama zorlukları da var inşallah sağlıkla gelir zamanında bebişler 🤲
leylaacar01 3 haftadır adet olmuyorum doktora gittim gebelik yok dedi ilaç kullandım yine olmadım 18 mart kan verdim değerim 6.80 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim o da 2.0 çıktı yarın tekrar kan vericem bide ultrasonla baktı yok dedi Bi de siz bakar mısınız anlayan varsa 
Trendyol leylaacar01 canm ultrasnla bile bakmis yok demis..ki gercekten yok niye inanmiyorsun..adet olmamanin baska sebebi vardir
taricat leylaacar01 Ya düşük olmuş ya da kimyasal gebelik . Çünkü değeriniz yükselip düşmüş . Değer 5 i geçince gebe olunuyor . Hiç bilgi vermedi mi bu konu hakkında ne biçim doktor
Flamme Tekrar kann ver istersen ay sonuna kadar doktor yoksa ne kadar yükselmiş en azından öğrenirsin yine
taricat leylaacar01 O zaman kimyasal gebelik olabilir canım . Üzülme yani yalancı gebelik gibi birşey bebek oluşmuyor . Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin
2bebelianakurt Trendyol cnm sonuc ne 1 hafta olmus post acalı gittin mi tekrar doktora kese gözükmüştür artık
Emommom Trendyol nesi çok yüksek 😂 5-6 binlere çıkıyor o değer gün geçtikçe. Normal artması gereken şekilde artıyor. Biraz daha beklerseniz 1 haftaya iyice yükselir kese gözükebilir