Merhaba hanimlar belki yorumlarıma denk gelenler vardır 2 hafta önce ben spiral aldırdım kanamam hiç bir şeyim kalmadı ağrılarım geçti taa ki düne kadar aşırı şekilde kızarıklık kaşıntı sızlama oluyor daha önce bu mantar sorununu yıllarca çektim son 2 seneden beri olmuyordu kullandığınız bir ilaç var mı yada fitil hemen geçiren bir daha bu şikayetle alakalı karsilasmamak üzere temizliğime aşırı düşkünüm neden bu şekilde oldu yine anlamış değilim

Aysun25 6 yemek kaşığı suya 3 yemek kaşığı sirke döküp karıştırıp siringayla genital bolgene dokuyorsun kuzum bu uygulamanın blog kısmında görmüştüm ve denedim bende işe yaradı hemen geçirdi canım dene istersen

Geçmiş olsun canım. Bende çok fazla çektim bu mantardan bana fayda eden şeyleri söyleyeyim dene istersen 😊 sirkeli suyla yıkayabilirsin ama o beni rahatlatmamıştı ben pamuğa direk sirkeyi döküp sürüyordum biraz yakıyordu ama baya rahatlatıyordu. Hamile değilsen canım maydanozu sapıyla birlikte koy kaynat suyunu iç enfeksiyon mantar ne varsa çok iyi geliyor. Eczaneden alabilirsen Zalain fitil ve krem öneririm. Vimessa diye takviye edici kapsül var canım bunu hamileyken bile kullanıyorsun vajina florası mi düzenliyor. Evde travazol krem varsa sürebilirsin. Canım birde benim bir ara mantarım hiç geçmiyordu sürekli tekrarlıyordu o zaman kadın doğum doktoru eczaneden özel olarak borik asitten fitil yaptırdı 45 gün kullandım tamamen geçti. Sen başlangıç olarak sirke ve maydanoz suyunu dene canım inşallah hemen keser. Etki etmezse doktorumla görüş bi 😊

Aysun25 bir bardak suya bir kaşık sirke kat ic ve bir bardak suya 2 kasik sirke kat hergun general bölgeni sil içine deydirmeden ve general bölge temiz tut pamuklu ic çamaşırı giy günlük ped kullanma olabildiğince kuru tut enfeksiyon vardır soğan suyu ic 15 gün 1 bardak