Farklı yazayım dedim😂
Selam kızlar öncelikle 1.5 ay önce birikim yapmaya başladım. Durumumuz iyi çok şükür ama eşimden ayrı bi birikim yapıp altın ya da dolara çevirmek istiyorum. O yüzden bi kumbara yapıp her alışveriş sonrası elimde ne kadar kaldıysa o kumbaraya atmaya başladım. Şu an içinde ne kadar var bilemiyorum kendime bi tarih belirledim ve o gün açacağıma dair söz verdim. İstikrarlıyım😂. Size de bi fikir olsun🥰😅
Biri Kim?
Capkinkedi ben de 1 seneyi aşkındır yapıyorum kendi cabamla 3-4 çeyrek almistim. Sonra eşime güne girdim dedim her ay çeyrek veriyor :))) güne 100 TL ile girdik 😂🙈🙈şuan 10 çeyrek oldu galiba
Hemsireanneg 😂😂 bu da iyiymiş. 😂
Hemsireanneg Nasıl yapıyordun önceden birikimi?
Capkinkedi eşimle birikim hesabımız ayrı ayrıyetten bende kendime şart koydum her ay en az bi çeyrek kenara ve temmuz ayında bi sene olucak bi sene boyunca her hafta 100 attım kumbraya tarih temmuz o zamana kadar açmıcam bakalım bende baya istikrarlı çıktım 🤣temmuzda 12 çeyrek 5200 tl olmuş olması gerek ve beni hiç yormadı bu şekilde
Hemsireanneg Aşırık mantıklı bunu denicem😍
Lagosiyawo Ben de temmuz diye şartladım kendimi. Ne var bu temmuzda bereketli bi ay olsa gerek 😂😂
Hemsireanneg kız bu güne girdim işini nasil yapıyosunuz gün sırası size gelince eşiniz demiyor mu para nerde diye
Capkinkedi bişey yok kız öyle o ay ilk çeyreğimi almıştım tabi o zamandan buzaman iki katına çıkarak artıyorda 😬😬
Capkinkedi bende dün birikim yapsam mı diye düşünüyordum bu post bana da ilham oldu bugünden itibaren bende başlayacağım sene sonuna kadar biriktirmeyi düşünüyorum 🤭
Hemsireanneg ayy gün sırası sana geldiğinde eşin sormuyor mu hani altınlar diye 😅
Nazlicyhn Ay ne güzel oldu o zaman.😅🥰
PiTi en son katıldım güne çekiliş yapılmıştı en sona beni yazdılar bende öyle dedim 😂🙈🙈🙈
Capkinkedi ya benim eşim çok savurgan evet iyi kazanıyor fakat kenarda sıkışşak 5 kuruş parası yok, bende biraz yalan kattım işin içine çocuk doğmadan pazara falan alışverişe ben gidiyordum 70 tuttuysa 150 diyordum atıyordum kenara. Şuan merdivencinin parası için para istiyorum veya veriyor harcadım kalmadı diyorum aralıklarla istiyorum ben alıp atmasam kenara o para zaten durmuyor elinde bunları da söyledim ona böyle böyle yaparak 4 çeyrek aldım dedim ama gün olayından haberi yok bilezik yapicam aldıkça
Hemsireanneg hahaha çok mantıklıymış 😅😅
Gossipannee çekiliş yapılmıştı ben katıldığımda en sona yazdılar adımı bende öyle dedim ona :)))