Akrep Kuzulkurt 🥲 forma kaydolmadan önce çok seviyodum kendisini. Kaydolur olmaz yazdım direkt ilanı aşk misali😂 allahtan beni lezbiyen sanan olmadı🤣
Kuzulkurt Akrep bende kaydolduktan sonra özelde ilk onunla konuşmuştum, o günden beri çok seviyorum kendisini, yorumlarını 🥰😂
Rouge Akrep aayyy o zamana gittim😍🥰 hatta söylemiştin bir kere. o zaman da lez konuları oluyordu .ayy tanısma hikayemiz🥰😂 basta anlamıştım sevmiştim bende seni ❤️İyiki geldin ya🌸
Marbled Rouge Bunu her paylaşımda söylüyoruz buraya takılıp da kendi ilişkinizi sorgulamayın diye. Ama gerçekten boşa yazıyoruz o kadar. Yine gidip her paylaşıma bende o da yok diye dert yanıyorlar. 🙄
Rouge Marbled evet ya hayır bare biraz 5 dk zaman koysalar o kadar yazdım saniyesinde baska posta gitti ya🥲
Rouge bitterdelisi24 🙏🥰böyle düsünücem hep ve kimse bilmicek ne yaptığımı &eşimi .böyle kalmaya devam edicem😂 suanda da dikkat ediyorum degil bu yalanlara inanmak ozelimi anlatmak güzel tatlı anılarımızı bile kolay kolay anlatmam .
bitterdelisi24 Rouge en iyisi en yakınına bile anlatmaman lazım.. yani bi sorunun olur eyvallah paylaşırsın ams yok böyle yaptık yok böyle süperdi 😂😂 iğrenc ya
Rouge Akrep seni her yorumda taciz ediyorum resmen suan farkında mısın sevgiden 😂😂uzun zaman sonra bulmusum seni bir postta 🥰
Marbled Rouge Ya kıyamam bir de özenip o kadar uzun uzun yazıyorsun. Bazılarını görmezden gelmek lazım gerçekten.
Akrep Rouge o zamanlar şu zamanlara göre çok daha güzeldi ya.. ama yinede siz varsınız her türlüsü güzel🤍 iyi oldu bu post bi bakıma nasiplendik resmen 😂😍
Akrep Rouge iyiki varsın ardlem 🥰🤍 bizim birbirimizle konuşmamız benim tarafımdan asla rahatsızlık değil 🐣😍
Rouge Akrep heehh baakkk bu sefer kanıtladım aynı anda iyiki dedik mesela bu ornek olsun 😂benimde degil asla aksine mutluluk🥰