Kızlar merhaba artik agdadan okadar yoruldumki bikmistim su tuylerden sonunda eşimi ikna edip yarin diode buz lazere başlıyorum dha once giden seansini bitirenler varmi nasil gidiyor süreç memnuniyet veya olumusuz yorumunuz varmi?

Aspirin bende alexander düşünüyorum burdakileri okuyunca şimdi sende deyince iyice emin oldum gercekten memnun olan cok ondan

Aspirin cihazin diode olduguna eminmiydiniz bazilari yalan soyluyor ben cihazida son teknolojiyide iyi arastrdim yakin arkdasim guzellik uzmani onla paslastim hep burayi buldum çünkü şuan diode son teknoloji

Hayalperestbayan diode lazer maalesef ki ince tüyleri yok etmeye yarıyor yani kolunuzun üstü göbek bölgesi üst bacak gibi kalın tüylerinize alex şart

Hayalperestbayan evet eminim neden emin olmayım zatennyazıyor ayrıca merdiven altına gitmedik heralde özel kliniğe gittim. Daha sonra kendi doktorumda lazer merkezi açtı onada danıstım çünkü salonunda diode var önermem dedi bütse bile geri cıkar onu sadece yüzde öneriyorum dedi.

Aspirin diode cihaz ince kıllarda işe yarıyor, her zaman ağda ve epilatör gibi yöntemlerle kökten alan biri için diode cihaz etkili sonuç verir. Alexandrite cihaz da uzun süre jilet kullanmış kalın kıl köklerine sahip kişilerde etki eder. Cihazlar tamamen kişiye göre sonuç veriyor. Kendi bedenine uygun cihaza gitmeyen biri tabi ki de bitmesini bekleyemez. Ayrıca eğer seans aralıklarına dikkat edilmezse yani çok geç veya erken gidilirse ya da yapan kişi uzman değilse cihaz fark etmeksizin olumlu sonuç alınmaz. Yani lazerden sonuç almak pek çok faktöre bağlı.

Hayalperestbayan ben gidiyordum canım diode 5 seans gidebildim sonra Arabistan’a geldim şimdide hamileyim alt bacakta koltuk altında özel bölgenin üst tarafında baya azalma oldu doğumdan sonra tekrar başlayacam kuzenin görümcem felNda hala gidiyor onlar da çok memnun ayda bi başladılar şimdi 4 bazen 5 ayda bir çıkanlar için gidiyor