Lavinia_ diode lazer olduğunu soylemistin canim merkezde iki cihaz varmış kadin ben bu odada yaoiyorum dedi sende tegit ettin ayni cihazmis

PiTi ince tüyler için gittim hiç bir işe yaramadı

Bende diode gidiyorum 1 seans gittim sadece sonra yurtdisina ciktim 2 aydır yurtdisindayim bacaklarim çok çok tek tük var özel bölge ve koltuk altında henüz azalma yok. Cok ara verdim dönünce direkt devam edeceğim. Ben acısına dayanamadim özel bölgede ve koltuk altında ama adet dönemi yakınsa da bu kadar aciyor olabilir dendi gerçekten 3 gün sonra fln regl olmuştum

4 ay sonra

Lavinia_ merhabalar neslim güngen Silivri şubesine gitmek istiyorum ama güvenilir midir cihazı buz başlıklı diod dediler ama

Aspirin buzlazer.com dan baktığınızda çıkıyor şehrinizdeki orijinal cihazlar. Bende özel kliniğe bir ton para dökmüştüm ama sonuç hüsran 10 seansta azalmadı bile :( o zaman bu durumu bilmiyordum simdi yeniden başlayacağım. Bulunduğum şehirde sadece 2 tane klinikte orijinal cihaz varmış meğer 🥲

yesilgozanne merhabalar neslim güngen Silivri şubesinde Instagram dan baktım cihaz paylaşmamışlar siz mesaj yazıb cihaz resmini istiye bilirmisiniz? Çünki emin değilim her şubesin de aynı cihazmıdır yoksa farklımıdır

yesilgozanne çoğu merkez buz lazer adı altın da İpl cihaz kullanıyor
        Buz lazerler
        Soprano
        Soprano ice dir
        Ben dün baktım Silivri de var ama diğerlerine göre biraz pahalı

Lavinia_ evet 3900 ₺ fiyat aldım. Ya sizi çok şıktım biliyorum ama bilginiz de var kime soracağımı bilemedim. Bende pcos var ama hormonlarım düzgün sadece yumurtalıkta görünüyor. Pcosu olanlara lazer etki etmiyor diyorlar. Öyle mi gerçekten? Yaptırmak boşuna mı olur 😢

yesilgozanne hangisin den o fiyatı aldınız acaba,? En sağlıklısı önce pcosu tedavi edib öylr başlamak 😘 istediğinizi sora bilirsiniz

Lavinia_ yaşam tıp merkezinden, 4 bölge için o fiyatı verdiler. Ama konuştuğumda 6 senas alex, son 2 seans diod dediler. Beyaz tenli olduğum İçin heralde 🤔