Enerciii genelleyici konusmaları sevmem ama dilan polattan uzak dur derim ben türkiyede yasarken gidiyodum ek seanslarda almama rağmen bitmedi azalmadı.. ki o kadar kıllı birisi değilim kaşımı bile 2 ayda bi alırım düşün. Daha sonra kalan seanslarımı anneme devrettim yurtdışına gelmek zorunda oldugum için o devam etti 8 seans daha sonra 4 seansda öyle kakalamıslar hiç memnun kalmadı🤦‍♀️ bir iki kuzenim arkadasımda var giden onlarda pek memnun değiller. Bilgi vereyim dedim.

erman hadi yaaa ay kafayı yicem kime gideyim bilmiyorum arisi araştırdım mesela şikayet varda çok şikayet var ama iki arkadaşımın tamamen bitti kılları onlarda özellikle ona git diyorlar Hatta kıl işleri bitti başka işlmeler almış 10 binlik cikt gözenek akne paketleri bende pcos var bi yandan ilaç araştırıyorum hormonları dğzenleyecek bir yanda da lazere gideyim diyorum ama senin ne gğzel iki ayda bir kaş alma işin valla ben iki gün almasam orman olur🙈

Enerciii arisi düşünebilirsin bak istanbul şubesinde çok fazla arkadasım hatta dayım ve eşide gidiyor lazer cilt bakımı dermapen vs vs sadece bir kişiden olumsuz şey duydum oda dermapen hakkında yazın baslangıcında yaptılar yüzüm leke oldu dermapenin kışın yapışması lazımmış felan demişti.. bu işler cidden zor az uz para vermiyorsun ve sonuc alamamak insanın zoruna gider hem vakit hem nakit kaybı… ay yok ya bende istiyorum ki gür kaşlarım felan olsun 😂 kolumu bacagımı jiletle aldıgım halde 5 haftaya yakın çıkmıyor😂 oralarda biraz şanslı hissediyorum kendimi ama kaş felan cıksın isterdim😂

erman olmadı arise giderim ya şuan en mantıklısı yien o geldi artık olumsuz olursa da benim hormonlardan dır napayım 😂 kız sus valla çooook şanslısın bence bunun tadını çıkart mesela ıssız adaya gitsem yanıma alacagım üç şey cımbız İp Ayna yoksa iki güne adaya uyum saglarım😂😂😂😂 bence şanslısın 😍

Enerciii 10 seanstan fazla arise gidiyorum tüylerim asla bitmedi. Genitaş de ağdaya döndüm. Asla tavsiye etmiyorum

mamacita ooof yaaa valla hangi merkezi sorsam illa bişey çıkıyor sizde hormonal yada farklı bi kıllanma sorunu varmıydı yoksa normalmiydiniz de bitme di ?

Enerciii ahahahaha kız allah iyiliğini versin ne güldüm😂 arastırdınmı bilmiyorum ama bazı doktorların kendi klinikleri oluyor bu lazer cilt bakımları bs yaptıkları. Ben tr de yasarken yasadıgım sehirdeki özel hastanede calısan dermatoloji doktoru yapıyodu mesela klinigi vardı. İstersen bir yasadıgın sehiri arastır sonuçta doktordan işlem almak bence daha mantıklı.

erman evet bi yer var özel bi hastanede sanırım Oraya sormayı düşünüyorum dedigin mantıklı Sonuçta hem tahlil yapar hem detaylı konuşur 🌸🙏

Enerciii aynen öyle en azından garantiye bağlamış olursun valla parada zamanda kıymetli hele canımızz hepsinden kıymetli.. inşallah uygun biryer bulursun canım😘

erman ay öyle valla parasını da geçtim bir sene gidip acısını çekip sonra hop geri hiç azalma olmadan gelecekse yıkım olur bana 😂 çok teşekkürler öneriler için 🫶🌸

2 yıl sonra

Lavinia_ merhaba orjinal diode olduğunu nasıl anlayacağım gittiğim yerdeki marka champion