Hanımlar merhaba. Ben 4 yıllık evliyim ve eşimle de 2015den beri tanışıyoruz, severek evlendik. Ben eşimi tanıdığımdan beri ayda 1-2 defa hafta sonları alkol alan bir insan ve dozunda kullanmayı biliyor, bilinçsiz şekilde içmiyor yani. Arkadaşlarıyla bir araya gelip keyif yapıyor, bazen evde içiyor ve ben sorun etmiyorum ( günah yazmaya geleceklere şimdiden söyleyim günah olduğunu bende biliyorum eşimde biliyor ama o içmeyi tercih ediyor saygı duyarım) neyse eşim her dışarı çıktığında kayınvalidem beni arıyor gene içmişmi nereye gitmiş falan, eşimi arıyormuş ona da aynı niye arkadaşlarının yanına gittn niye şöyle yaptın nerdesin napıyosun falan rahat bırakmıyor yani. Bu arada kayınvalidem hatta eşimin ailesi asla alkol almasını istemiyor eşimde bu yüzden alkol içmeye gitmiş bile olsa söylemiyor. Bana da söylettirmiyor, söylersen huzurumuz kalmaz diyor. Ama kaynanam arayıp yemin et içmişmi, yemin et nereye gitmiş sürekli yemin verdirmeye çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım, hayır anne içmemiş diyorum ama içim rahat etmiyor yemin vermemi istiyor.Dün kvalidem, eşim dışardayken aramış eşim açmamış sonra beni aradı nerde diye bende iş yerindeki arkadaşlarıyla yemeğe gittiler dedim gelince beni ara diyor kaçta gelecek söyle diyor. Gelince de aklı kalmasın annesi olur merak etmiştir diye düşünüp aradım haber ettim içmişmi yemin et diyor bunuda eşim duydu sen her gidip geldiğimi içtiğimi anneme mi söylüyorsun diyor bu sefer bizim aramızda tatsızlık oluyor ya bana akıl verin ben ne yapacağım😫