dolapfaresi 10 gün oldu bugün. Ama ben ev taşıdım bir kaç sorun oldu aşırı strese girdim. Birde hava değişimi oldu bilmiyorum. Kendimi kandırmak hiç istemiyorum.

__MeLek__ yok istemiyorum 🥲 Allah isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏 kızıma bunu yapamam şimdi bana çok düşkün 🥲

Kuzulkurt Bende öyleyim ve şuan için ne durumum ne psikolojim hazır değil. Sadece kızımı güzelce büyütüp onun her anını değerlendirmek onunla birlikte yaşamak istiyorum. 2. Bebeğin vebaline girmek en büyük korkum .

__MeLek__ uu 😦 kanda versen çıkar ama buna hazır mısın işte 😔 Allah yardımcın olsun canım benimki 21 aylık ben bile daha küçük diyorum ikinci için

Pink-pink2 Evet daha bebeğim 8 aylık ve korkuyorum. Dediğim gibi ne maddi ne psikoloji olarak hazır değilim sadece kızıma odaklanıp onun her ilk anlarını birlikte yaşamak istiyorum

ipeksi Değilim.. Hiç değilim.. Yaşadığım strese dayalı olsun diye saatlerdir yalvarıyorum Rabbime. Çünkü olursa hiç bir şekilde hazır değilim vebaline giremem. 😥😢