Benim 1 oğlum var ben doğum yapicagim vakit covud biraz yoğundu birde hastalığım var sürekli hastanede yaistaydim neyse şöyle soylim ben hamileyken 3defa 4gunluk olmak üzere hastanede yattım durumum kötüydü bebeğimi kaybetme riskim vardı kayinvalidemle aynı sehirdeyiz ardim durumu izah ettim kusura bakma Corona var biz gelemeyiz dedi, eşim işinden izin aldı kadın doğum servisinin kapısında sabahliyordj eşimin ailesinden hickimse gelmedi çok üzülmüştüm bu duruma birde utanmadan hastanedeyken bni arayip birazdan yanına gelicez çay ve sayre getiricez diye konuyordu bizim kimseden hiçbir konuda birşeylere ihtiyacımız yok ama gelmezlerdi neyse geçti tabi o günler bu sabah eltim doğum yaptı hepsi yanındaydı evet covud eskisi kadar yok ama bilmiyorum çok kırıldım ilk defa içimden kendimimi kiyasladim bilmiyorum ama kırıldım işte bende eşime hastaneden geldikten sonra dedim ki evet kimse kimseye birşeyler yapmak zorunda değil ama ben o durumda hastanede yatarken kimse yanımıza gelmeyi geç aramadı doğru dürüst diye bu arada bu eltimde geçmiş olsun diye aramadı ama ben hep aradım onu ve yaninada gittim hediyemle eşime dedim ki bu bir yaksa hakkım helal değildir bir insan oğluna kızım dediği gelinine zor gününde mecbur değilse heleki torunun cani konuysa mecbur değilse kime olucak eşim cevap vermedi ama çok dertlendjm bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum niye böyle hissettim bilmiyorum ama sizlerle de paylaşmak istedim ..