ketenprenses Ben apartman seviyorum şöyle 3-4 kat superr herkesin yaşami kendine ben apartman seviyorum bazıları müstakil
dolapfaresi Selda-28 müstakil evde bahçesi de varsa asla kaçırma arabanız varsa arabayla gider gelirsin yada dolmuş otobüs falan çok zor olmaz bence kesinlikle kaçırma çocuk varsa ona da iyi olur
Haticezd Çocuk olmadan önce bende daire isterdim ama çocuk olunca kesinlikle müstakil şuan keşke imkanım olsada müstakile çıksam. Müstakil ev insana bence özgürlük ve rahatlık sunuyor heleki çocuklara birde bahçesi varsa değmeyin keyfine 😂
Mutsuzamaumutlu Kesinlikle müstakil ev derim. Alt ve yan komşumun şikayetlerinden bıktım. Gündüz dahi gelenime gidenime karışıyorlar terbiyesizler 😡😡😡İmkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.
Sedaa Selda-28 saol canım inşallah 😊 ben ehliyet alali 4 seneyi gecti ama bende profesyonel degilim şuan 😂 eşim arada bi arabayı verirse sürüyorum 🤣
Benpempe Selda-28 ayyy hayalim müstakil evvv birde soyle bahcesi olacak ohh misss inşallah kabul olur aminnnnn