Kerimcan Arzum94 deli kiz 😂😂😂 sesli guldurdun meni. Men sagligina cimdim beyaq. Yaxwi zarafatlarin var baci Allah hemwe seni guldursun, neyinki uzun qelbinde gulsun Her zaman. Cimsen caliw iliq suyla cim Cox isdi olmasin su baci
Kerimcan Arzum94 MawaAllah boyun superdi baci. Men ilk hamilelikde cox kokelmiwdim 2cide 57kqdan 62ye qalxmiwdim cemi 5kq. Indi 55em
Revane Arzum94 Cox sagol baxi Allah ureyine gore versin Allah balani qucagina almagi nesib etsin inwallah baci men silirem ozunuze yaxwi baxin yoldawim daniwir
Ayteh Kerimcan he baci pres edende davamli inanirsan qarin be bkyda da olsa gedir çunki piy tebeqesi parçalanir yayilir ona gorede gedir mende yox idi ummiyetle qarin ancaq bir ara idman edirdim qarnima baxdim az qala paxlava olacido😀😀
Ayteh Arzum94 qisda adam bezir cimmekden baci evli adama daha çetindi fikirlesirem ki peygamberimizin devrinde ne qeder çetin olub e qusuldu filan qiş vaxti inan ki su isti di ancaq suyu saxliyan kimi buz tuturam😁 evli olanda vapse mecbursan yeni biz qusul aliriq hami qusul almir meselen
Elba Sabahniz xeyir qizlar necesiz? Menim bashim qarshiqdi diye coxh gire bilmirem.ele girende yazdiglarnizi oxuyuram.Ellerine sagliq Keriminn annesi gozel gorunur.
Ayteh Elba xexee😀😀 arzuu bunu yapmiyicaktin agzimiza soz vermiyecekdin kifli bajimmm😁😁 ..(meshmane zarafat)