Arzum94 he geldim oldum day adam cox ordan ora uziye getdim gordum 11 hefte 1 gun di dedi eslinde cinsiywti degig tez hec olmasa 12 hefte amma sora baxa baxa dediki 70 faiz oglandi🤣🤣 yatmisdi ozu ucun prosto mene dedi daun ver mende verdim dedi indi yayib hami verir uzi temiz cixdi dedi gandada yoxluyurug biz hamini

Arzum94 he geldim oldum day adam cox ordan ora uziye getdim gordum 11 hefte 1 gun di dedi eslinde cinsiywti degig tez hec olmasa 12 hefte amma sora baxa baxa dediki 70 faiz oglandi🤣🤣 yatmisdi ozu ucun prosto mene dedi daun ver mende verdim dedi indi yayib hami verir uzi temiz cixdi dedi gandada yoxluyurug biz hamini

Arzum94 yeye wiriniyat bilmirem gaytariram iyrenirem xurma yeyirem ancag

Arzum94 dedi balacadi hele cekisi azdi boyu gorsenmir dedi normalda 12 tam gorunur

Arzum94 demedi hec o yadinan cixmisdi men yadina saldim prosdto dauna verdim 55 manata pulum catmadi o biri analizdere az goturmusdum ona gore 1 ci gun verecem

Arzum94 adamida eseblesdiren deirki yasiva gore daun riski var 😂😂 hele bil 40. Yasim var

Kerimcan jannnn uzi yahsi cixib yatirdi balaca 11 hefteye gore neyi gorduse hamsi yaxsi cixdi 25 yasim var day deyerdiki hami verir de indi men bilen hami verir daunu uzini birde yazdi fevralin 14 ne

Arzum94janim sene daun vermeye ne sebeb dediler hansi heftede vermisen?

Kerimcan o yadinan cihmisdi men yadina saldim umiyetle budefe deyesen sari cismw bahmadi

Arzum94 tonus zad hele demedi hec cift de emele gelir tez dusdum
Uziye 12 duseydim temiz gorunerdi birine 6 da dusdum birine 11 de