Salam Aleykum bacilarim sabahiniz xeyirli ugurlu acilsin inweAllAh gununuz xow kecmesi dileyile haminizi opurem VEEEEE coxlu opurem 😘😘❤️

Elba hervaxtdin xeyir bacim can bu kiwilerin oyanmama xasiyyeti olmuya bir az diren belke durar durmasada sabah gedersen inweAllAh

Revane bilmirem ee bacı bütün hisslerim qarıwır özüme güzgüde baxıb deli oluram çirkinleşmişem. Hamı deyir qızdı yeqin herşeyini alır senden. Hecne demirem Allah bawına getirsin. Fikir verirem kokelirem deli oluram men doganda fil boyda olaram. 😢 çalıwıram az yeyim. Axşamlarda vapwe hecne yemirem 😕

Elba caaan acmisaaan sen caan 😘😘cehd et inweAllAh oyanar

Nasibacva can baci he ana cirkinlewende qizolur menimki,meni qewenglewsirib sagolsun ozumu ele beyenirem rengim acilib uzume bir reng gelib yoldawim deyir hamilelik seni cox gozelewdirib bunu yazanda fark etdim demek men cirkin imiwem hamilelik gozellewsirib heee qoy eve gelsin😃😃😃😂

Arzum94 men indi meymuna oxşuyuram. Yoldaşım deyir ele bil çirkinleşmisen 😕 menden eser elamet qalmıyıb a.

Nasibacva inweAllah sagsalamat olsun qiz olanda anadan gozelliyi alir ewitmiwem menim uzum qawim ele vezyyetdedi pis onnanda ag gorsenirem evvel deli olurdumki,qaralmowam hamisini bu qarnimdakina borcluyam sagligli olsunlar inweAllAh

Gizdar arada yungul sanci olmasi normaldi bir samiye kimi

Abn Aleykum salam baci he bizde 15heftelikik gorek hiss etdirecek ureyim partdiyir birce terpense rahatlawaram

• Abn bunu yanıtladı.

NigarJan canim menim indide olur ama insana gore deyiwe biler belke tonus var olur mendede dunen cox idi ama men evleri tokmuwdum pencere falan ona gore olma ehtimali var idi ama bugunde dinc durmiram axrim nece olacag bilmirem

Kerimcan ay menim balamin weker xalasi nerdesin ??he bugun xalam gelecek bawin qariwigdi arda gir yaz darixiram qiz😔

Qizlar bugun yoldawimin xalasi qizi gelecek daha dogrusu yoldadi qaca qaca duemuwem axwamda qaynanam gelir mende ne biwirim dedim uwagi var deye popkorn partlatdim eriwde kesirem uwagada kartof qizardacam acwamada baxaram ama bunlar heleki besdi kekde qoymuwam biwsin eslinde qiz dedi hecne lazim deyil ama men sigiwmadim

Elba 😉😉

Kerimcan 😉😉😉

Nasibacva oglan olanda ana gozellewir qiz olanda cirkinnewir. Mende ele olub baci. Ilk hamileliyimde ozumnen o qeder xowum gelirdi. Qizda Ama uzumnen sizaq cixmiyan menim uzumnen sizaq cixdi. Rengim qaraldi qawimin usdune leke geldi.

Arzum94 yahsisan masalla men ancag yatiram halim hecneye yohdu😂😂

Arzum94 baci yox mamam gelesi olmadi😞 sabaha qaldi. Bacim xesdelenib deye bugun qalib. Dedi Sabah tezden cixacam. Xeyirlisi gelseydi lap cox darixdimee

Kerimcan men hec bilmirem gesenglesmisem ya eybexer😂😂😂 yoldasim usagi bilenen deir gesenglesmisen deirem men onsuz geseng idim😂😂😂

Elba yorulmuyasan baci. Bugun iwini gor qutar sabah gedersen InwaAllah hekime

NigarJan lap qewey deyirsen😂😂😂 kerimde evvelerde men hiss elemirdim hami deyirdi Ama hamilelik duwub sene qeweylewmisen. Ama ikincide ozum kor kor gor gor her guzgude ozumu gorende deyirdim ne gune duwmuwem axi men🤦🏼‍♀️

Kerimcan deyiremde bacı. Saqqalımda bıgıma qarıwır tam bir meymun. Özüme güzgüde baxanda heyatdan küsürem. 🙄

Arzum94 𝑖𝑛𝑠ℎ𝑎𝐴𝑙𝑙𝑎ℎ. 𝑆𝑒𝑏𝑟𝑙𝑖 𝑜𝑙 𝑔𝑜𝑟ℎ𝑚𝑎

Nasibacva men hele biwirmemiwem. Ama et qizardacam. Ete sogan dograyib duz istiot vurub qoymuwam qiraga. Yoldawim gelene yaxin quyruq atib cizdiq edecem sora quyruq biraz yaga kecennen sora ete dogradigim sogannari quyruqnan azca qovuracam. Sora da eti tokecem. Az xodda et suyunu buraxib vam xodda biwevek taki suyu cekilene kimi. Bir uzu az maz qizaracaq kecirecem o biri uzu de qizarmiw kimi olacaq sora servis yapib yeyecik😋😋😋 inan cooox lezzetli olur. Kerimin de supu var. Ama etin icinede Bir dene kartof atacam kerimcun.

Gizdar nece heftede dosden axinti basdiyir gelmeye

Nogte kimi oldu koftam dedim belke amma tezdi 11 hefte

NigarJan 11 hefte tezdi he. Indi deqiq yadima duwdu menim. 16 heftelik idi kerim. Ilk terpenen vaxt terpendi ele Mende texmini sinemi sixdim ki, gorum sud gelir gordum gelir.

Elba Nuw olsun baci. InwaAllah Sabah xow xeberle qayidarsan. Kerimcanda hecne ele bizi guldurur ele indi yatizdiriram. Yaxwica yatib dincelersen baci

Revane Sabahin xeyir baci. Allah wefa versin. Yaxwi qullugunda dur sagalsin. Ayaqlarin isti suya qoy cayini kekotyynan demle, bir dilim limon at cayina varsa moruq murebbesiyle icsin o zogaldanda yaxwidi. Kireyini kamfarala, kamfara yoxdusa simicka yagini dag ele azca soyusun onu vur, yod cek soyuqlugun gotursun. Qoysa bankalada. Coxlu caydan icib terlemeyi yaxwidi. InwaAllah tezlikle yaxwilawar.

Sabahiniz xeyirli ugurlu olsun Gozel bacilarim. Gununuz xow ve gozel kecsin InwaAllah. Cume Gununuz Mubarek. Allah evinizden her zaman bol ruzi bereketi, halal qazanci, mehribanciligi xususende imani eskik etmesin.