Abim tarafından küçükken taciz edelim yani ben neyin ne olduğunu bilmediğim için bana oyun gibi bir şey gibi geliyordu öyle kötü şeyler yaşadık çok kötü şeyler var annem öğrendi yani babaannemin yakalaması sırasında babaannem anneme söyledi ben daha ilkokul ikinci sınıf falan gidiyordum o zamanlar abimin aramızda 4 yaş var annem gelip beni suçlalmıştı bana kızmıştı işte şimdi evliyim çocuğum var çok şükür ben bu olayı kafama son zamanlarda aşırı takmaya başladım psikolojik olarak çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum sürekli başım ağrıyor birkaç gün sonra ameliyat olacağım işte diyorum anestezi etkisi ile eşime anlatırsan falan diye korkuyorum bu korkuyla yaşadım yıllarca abimin yanında evde tek kalamıyorum falan yani ben bunu eşimi nasıl anlatacağım anlatmak istiyorum �yi olduklarını gördüğüm zaman çok kötü oluyorum ben ne yapacağım nasıl anlatacağım Allah rızası için akıl verin bana çok kötüyüm içimde çok büyük sıkıntılar yaşıyorum eşim sevmezse diye terkederse dokunmak istemezse resmen kalbim sıkışıyor eşim abim öldürmeye bile gider içim içimi yiyor konuşsunlar iyi anlaşsınlar bile istemiyorum abim bunu kuzenime de yapmıştı erkek o o da biliyor az çok napıcam ben geçmeyen baş ağrıları panik atak tarzı kalp çarpıntılarım başladı eşim beni terk eder çocuğumu da göstermez benden tiksinir diye korkuyorum onu da bu sırra alet etsem beni tehtit edip ona muhtaç mışım gibi davranırsa diye korkuyorum erken evlendim severek evlendik kaçmak için evlendim sanat diye korkuyorum annem hep benden kaçmak için evlendim diye saçmalar eşimin yanında o da öyle saçmalıyordu bir ara eşim sen benimle bu yüzden evlendin bile der bana alır kolumdan kapı dışarı eder diye çok korkuyorum ben napıcam Allah rızası için akıl fikir verin bana kafayı yiycem kaç gündür

Gzli23 ay saçmalama eşin bu kadar insafsız olamaz senin ne suçun var hatta anlatmalısın bile bence bidahada görüşmemelisin abin denecek şeref yoksunuyla annen kayırırsa onunla bile görüşme çünki bu affedilecek birşey demez kimseyede kolay kolay ananı at demem diyememde

Eskobar eşim öldürmeye bile gider o yüzden korkuyorum kafam çok karışık sürekli başıma kalkar bilmiyorum napıcam ya daha önce söyleseydin der bana baktıkça aklına falan gelir benden tiksinir diye korkuyorum

Gzli23 başınamı kakar gerçekten kocan böyle birisimi

Gzli23 sana baktıkça aklına gelemez çünki sen daha 9 yaşındaydın bi çocuktun ne bekleyebilirki görüşmezsiniz aile mutluluğumuz için görüşmeyiz dersin biter kocanın üstünde hiç bi söz hakkın yokmu bi kere bile bağıramadınmı kocana bu kadar pasif olmayın senin hatan yok nasıl böyle düşünürsün çok saçma

Eskobar evet kalkar eminim illaki kavga ettiğimiz sırada söyler şimdi bile kavga etsek aşırı kalp kırıcı şeyler söyler bunu anlatsam neler der Allah bilir aralarında bir küslük çıkarsam diye düşündüm konuşsunlar istemiyorum ya

Eskobar elini kana bular diye de korkuyorum daha önce deseydin derse diye falan

Gzli23 canım benim o kadar kötü oldum ki içim sızladı okurken cok zor biliyorum bitanem anlıyorum seni ama artık büyüdün gecti gitti tabi biliyorum gecti demek kolay ama moralini düzeltmek için söylüyorum ayrıca senin ne sucun var sen kendini böyle suçlarsan herkes suçlar utanması dokulmaması gereken kişi senin abin sakın kimseye bu yazdıkların gibi konuşma esine anlatırsan da bana dokunmak istemezsin utanıyorum gibi seyler deme güclü dur insallah herkes hakettigini Yaşar bu durumu atlarsın 🌸

Rouge sizce anlatmalı mıyım eşim ile abimin arası çok iyi ben de normalde konuşuyorum çünkü küçüktük falan diye kendimi avutuyordum ama bu aralar gördüğümde aklıma geliyo midem bulanıyor falan ama bu aralar aklıma gelmeye başladı ve çok kötü bunalıma girmeye başladım psikolog ile görüşmeyi düşünüyorum ama eşime söyleme konusunda kararsızım içim tırmalanıyo resmen daha kötüsü olur diye korkuyorum

Gzli23 Bence eşine anlatma. Yani senin aklına geliyorsa abininde geliyordur illaki. Keşke abin uzak durmayı denese. 😣 off çok farklı bir durum ya. Allah yardımcın olsun 🙏🏼

Gzli23 eşine baglı ya eger kaldıramicaksa söyleme ama rahatlarım diyosan söyle yada baskası söyler dersen sen söyle

Gzli23 hakaret varı konuşmak ıstemıyorum sadece Allah ınsanlara merhamet versın ınşallah 🙏 keşke evlenmeden önce söyleseydın eşıne şmdı konuyu açsan neden baştan söylemedin dıye tepkı gösterebılır eşını en ıyı sen tanırsın .

Gzli23 ilk cümlede yıkıldım çok üzüldüm allahim yardımcın olsun kimse hiç kimse böyle bir sey yaşamamalı ama maalesef tacize uğramayan kadın yok gibi… Burada bizim dediklerimiz seni bir nebze olsun rahatlatabilir ama senin bir uzmandan yardım alman lazım tamamen kurtulabilmek için bu profesyonel destek almadan asabilecegin bir durum değil diye düşünüyorum. Yasadigin bu olayda kesinlikle sen suçlu değilsin hatalı değilsin asıl sana bu kötülüğü yaşatan kisi ve seni suçlayan anne suçlu. Kendini kötü hissetmesi gereken sen değilsin. Aksine onlara inat güçlü durman lazım. Eşinin sana destek olması gereken bir konu, sen güvenemiyorsun verecegi tepkiye bu sebeple sana soyle ya da söyleme diyemiyorum ama kendini onun vereceği tepki içinde suçlu hissetme. Eşini de suclayamam ulkemizdeki erkeklerin belli bir yüzdesi bu olayı kaldiramayabiliyor. Kendini rahatlatmaya çalışıp bu kötü düşüncelerden uzak durmak lazım ameliyata kadar onlarla yüz yüze gelmemek görüşmemek de iyi gelecektir. Lütfen psikolojik destek almayı es geçme inşallah her seyi atlatır güzel huzurlu bir hayat yaşarsın eşin ve çocuklarinla❤

Gzli23 çok üzüldüm.. Senin için zor durum allahım yardım etsin. Bence eşine deme bazı şeylerde eşlere söylenmez diye düşünüyorum ne tepki verecek bilmiyoruz sinirle gitti öldürdü diyelim herşey bambaşka boyut alır dayanamazsın. Abinle görüşmemelisin sana hep onları hatırlatıyorsa sapkın biri ile görüşmemelisin ve o da hatırlıyordur terbiyesiz yaratık. Artık geçmişte kaldı. Şimdi o küçük kız çocuğuna sarıl, öp unut de yaralarını iyileştir. Bunu yaşayan tek sen değilsin ve hala değilsin güçlü olmaya bak. Ameliyat esnasında seni bayıltırlarken nasıl yatarsan öyle kalkarsın konuşmayacağım bişi demeyeceğim diye uyu kalkınca çıktın çıkmıyo hemşire halam söylemişti 🤗🌼💕 herşey gönlünce olsun sen dünyanın en güzel, en masum kadınsın kendini suçlu görme 💕💋

Gzli23 evlenmeden önce dicektin şimdi demenin bı anlamı yok abinle görüsme hiç abin de senle konuşmaya nasıl yüz buluyo rezil şerefsiz pislik adam ya uckuru kopsun

2bebeliaanne

Napi10

gshande

Rouge eşime anlattım sandığımdan daha sakin tepki verdi psikolağa gidelim dedi senin bir suçun yok falan dedi en büyük suç annenin dedi ben konuşmak istemiyorum dedim daha sonra bana karşı kullanma bunu falan dedim

2bebeliaanne şimdi iyi anlaştıklarını görünce sanki salak yerine koyulmuş gibi hissediyorum bitsin bu işgence diye söyledim

alonedark

alonedark böyle birşey nasıl söylenir dedim utandım dedim psikolojik olarak kötüyüm dedim o da biliyor son bir haftadır başım ağrıyor ilaçlarla ayakta tutmaya çalışıyorum