- Düzenlendi
Abim tarafından küçükken taciz edelim yani ben neyin ne olduğunu bilmediğim için bana oyun gibi bir şey gibi geliyordu öyle kötü şeyler yaşadık çok kötü şeyler var annem öğrendi yani babaannemin yakalaması sırasında babaannem anneme söyledi ben daha ilkokul ikinci sınıf falan gidiyordum o zamanlar abimin aramızda 4 yaş var annem gelip beni suçlalmıştı bana kızmıştı işte şimdi evliyim çocuğum var çok şükür ben bu olayı kafama son zamanlarda aşırı takmaya başladım psikolojik olarak çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum sürekli başım ağrıyor birkaç gün sonra ameliyat olacağım işte diyorum anestezi etkisi ile eşime anlatırsan falan diye korkuyorum bu korkuyla yaşadım yıllarca abimin yanında evde tek kalamıyorum falan yani ben bunu eşimi nasıl anlatacağım anlatmak istiyorum �yi olduklarını gördüğüm zaman çok kötü oluyorum ben ne yapacağım nasıl anlatacağım Allah rızası için akıl verin bana çok kötüyüm içimde çok büyük sıkıntılar yaşıyorum eşim sevmezse diye terkederse dokunmak istemezse resmen kalbim sıkışıyor eşim abim öldürmeye bile gider içim içimi yiyor konuşsunlar iyi anlaşsınlar bile istemiyorum abim bunu kuzenime de yapmıştı erkek o o da biliyor az çok napıcam ben geçmeyen baş ağrıları panik atak tarzı kalp çarpıntılarım başladı eşim beni terk eder çocuğumu da göstermez benden tiksinir diye korkuyorum onu da bu sırra alet etsem beni tehtit edip ona muhtaç mışım gibi davranırsa diye korkuyorum erken evlendim severek evlendik kaçmak için evlendim sanat diye korkuyorum annem hep benden kaçmak için evlendim diye saçmalar eşimin yanında o da öyle saçmalıyordu bir ara eşim sen benimle bu yüzden evlendin bile der bana alır kolumdan kapı dışarı eder diye çok korkuyorum ben napıcam Allah rızası için akıl fikir verin bana kafayı yiycem kaç gündür