• Muhabbet
  • Kayınvalidemin yaptığı Hırsızlık değil de ne?

Merhaba. 4 yıllık evliyim.Kayınvalidem ile karşılıklı oturuyoruz. Evlendiğim günden beri evimin anahtarı kendisinde var ben evde yokken istediği gibi girip çıkıyor. Bundan birkaç önce fark ettim ki evimdeki malzemeler (tupperwarelerim vs) giderek azalıyor. Annemin çok iyi kesen bir bıçağı vardı bana vermişti ve uzun suredir kaybettiğimi düşünüyordum. Bundan 1 ay kadar önce kayınvalidem de gördüm ve aldım. Arayarak bıçağı çok kullandığını söyledi ve ona geri vermemi istedi. Bende başka bıçak vereceğimi onu veremeyeceğimi söyledim. Memlekete gidip döndüğümde bıçağı almıştı. Çat kapı evlerine gittiğimde tezgahın üzerinde gördüm güya bana çaktırmadan saklamaya çalıştı. Dün de yine kaybettiğimi düşündüğüm bir tupperimi gördüm elinde yine anlamadığımı zannetti. İnsanı salak zannediyor. Sizce ne tepki göstermeliyim?

Ygtsyma ben sana bi plan yapımmı anahtarını eğ açamasın bi anahtar az para değil alırsa yine yap o utanmıyoda senmi utancan ayıp bişey iznin dahilinde yapsa keşke tahamül edemiyorum ama sen yinede kırma yüzüne yüzüne o senin yaptığını bilsin sen inkar et

Ygtsyma açıkça söyleyin , anne lütfen eşyalarımı bana sormadan alma veya alınca bana söylermisin. Aradığımda bulamayorum de ( anahtar zaten başlı başına yanliş )

Ygtsyma En büyük hatayı hanenin anahtarını verecek yapmışsın. Kendi annene de ver o zaman . Ay çok saçma yaa…

Ygtsyma Anahtari en başta vermekle hata yapmışsınız benim anahtarım neden başkasında olsunki benim özelim bu o ayrı konuda bence eşinize biseyler aliyor ediyor supheleniyorum demeden evde rahat hareket edemiyorum her an catkapi acıp gelecek gibi davranmak zorunda hissediyorum gibi seyler soyleyin kapi kilidi bozulmus gibi komple kilidi degisin bidaha vermeyin

Miskin2 kendi ailem başka bir şehirde yaşıyor. Bana sorulmadan oğlu en baştan vermiş veriş o veriş

Anahtarı al bitsin. Kıyameti koparırsa sen de kopar. Nasıl rahat ediyosunuz ki eşyaları almasını falan geçtim yani.

Ygtsyma tapırlarını al verme haberi yokken topla git eşyalarını tavrını koy tövbe yarabbim bildiğin hırsızlık

Ygtsyma bizde altlı üstlü dururken ben evde yokken kv girerdi eve eşim vermişti anahtar aynı şekilde tuvalet kağıdı sabun deterjan söylemeden alırdı aldım da demezdi bide çareyi evi ayırmakta buldum anahtarda vermedim

Ygtsyma alenen hırsızlık 🙄 kendisini sert bir üslupla uyarmalı ve acilen kilidi değiştirmelisiniz bu denli saygısızlık görmedim. + eşinize annesinin bu huyunu belirtip gerekirse bir uzmandan destek almasını önermenizde fayda var.

Ygtsyma İlk iş kapının kilidi değişecek.bu hayatta en sevmediğim şeylerden biri eşyalarıma izinsiz dokunulması annem dahi olsa çok sinirlenirim ki sizin ev eşyalarınıza bile el atmış çok cirkin bir bıçak alamayacak kadar aciz olamaz bir insan katiyen alın o anahtarı o degil siz koparın kiyametleri..

Ygtsyma ay bir şey diyim mi tam dayaklık yemin ederim açık açık konuşmalısın evine bir daha izinsiz girmeyeceğini ve eşyalarına dokunmaması gerektiğini söylemelisin aniden ondan evinin anahtarını almalısın ben uygun gördüğümde sana anahtarı veririm demelisin

Ygtsyma çilingiri çağırıp degistirin eşinize de kıyameti koparın ve anahtarı bi daha vermeyin kesin çözüm anahtarın başkasında olması başlı başına hata zaten.kim olursa olsun gereksiz bisey

Ygtsyma benim ilk zaman eşim vermişti anahtarı eğdim iğce anahtar deliğine soktum kırdık içinde göbek değişti anahtar da değişti bir daha vermedim yada anahtarımi kaybettim diye işte bir daha da verme Eşine de vermek istemediğini soyle

Ygtsyma o hırsızlık yapıyorsa sen de yap tatlım ondaki evinin anahtarı al ondan gizli ve bulamasın çok iyi bir yere sakla işte bu kadar 🤪

Bende kaynanamla karşı karşı binalarda oturuyoruz ben kendim verdim anahtarımı daha hayatta girmedi girmez o kadar eminim 🙏🏼ben evde unutuyorum sürekli eşim işte oluyor diye kendim çektirdim koydum ama hayatta bi yanlışını görmedim ne mutlu bana ya ne insanlar var bence direk kapının göbeğini değiştir vermiyorsa anahtarı 😡

Bizde kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz onda da anahtar var evde unutuyoruz falan diye eşim bıraktı. Bir kaç kez ben yokken girmiş işte yazın dolaptan su aldırmış akrabanın kızına. Bana anlattı bende yanlışsın ben yoksam benm evime acil birşey olmadığı sürece giremezsin birşey lazımsa da arar beni sorarsın müsade edersem girersin dedim. Mosmor oldu bir daha da girmedi. Ama herkesin dediği gibi kilidi değiştirmek çözüm. Eşin tepki gösterir diye korkuyorsan da anahtarı içinde kır mecbur kalsın