Selam kızlar başlıkta görüldüğü gibi suçiçeği oldum maalesef. İki gündür aşırı bi şekilde üşüyorum ve halsizim. Açıkçası aklımın ucundan bile geçmedi. Bugün sabah vücudumun bir çok yerinde su kabarcıkları görmemle kendimi acilde buldum. Bebeğim 8 aylık ve ona bulaşır diye çok korkuyorum. Kaynanam yaşlı ve rahatsız olduğu için bakacak durumda değil. Ailem de ulaşımın sorunlu olduğu bir yerde yaşıyor. Çok kötü hissediyorum. Aranızda yaşayan oldu mu? Bu süreci nasıl geçirdiniz?😥😥😥

Capkinkedi ben 10 yaşında geçirmiştim 1 haftada atlatılıyor dikkat edin uzak durun bebeğinizden çok çabuk bulaşabiliyor malesef😢 kabarcıklar aşırı kaşınacaktır sakın kaşımayın çok derin izler bırakıyor yoksa. Kendi kendine geçecek hepsi en fazla 1 hafta😔

Capkinkedi canım benm bebeğine geçsede kolay atlatır bu evrede hiç korkma 🙏🏻 sakin kal.. benm oğlum el ayak geçirdi cok kötüydüğ.. bi iğne fln vurdurun. Acil şifalar diliyorum🙏🏻🙏🏻

Capkinkedi coook gecmiş olsun ya .sakın moralini bozma gecici bisey bu hic kasımamaya calıs umarım en küse sürede kimseye bulasmadan atlatırsın 🌸

Capkinkedi canım üstte kalsın ama sakın kaşıma çıkan şeyleri izi kalıyor benim alnım da var bi iki tane

Rouge Amin inşallah 🙏❤️. Bi insan evladı olunca böyle konularda çok çaresiz oluyormuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum 😥😥

PiTi kaşımıyorum ama sırtımdakiler deli gibi kaşınıyor 😔

Rouge iyi gelen herhangi bir şey var mı acaba? Bi bilgin var mı? Vücudumun her yerinde çıkana kadar mı sürecek acaba