Kızlar instada bir fenomen var Şule kaya önceden takip ediyordum mutlu bir evlilikleri vardı ama boşanmış neden bilen var mı

ipeksi boşandıklarını biliyorum ama neden boşanmışlar bilmiyorum 🤷‍♀️ kocası da tedaviye başlamış galiba psikolojisi bozulmuş 🤭 takip etmiyorum magazin sayfalarından öğrendim 😂

Gzli23 ben de zannetmiyorum da merak uyandırıyor işte paylasimlari

Antifenomenetkisini takip etmenizi tavsiye ederim. Bütün fenomenlerin foyasını ortaya döküyor

ipeksi Yalan dolan her işleri. Boşanmaları da inandırıcı gelmiyor. Antifenomen foyalarını döküyor ortaya. Biri diğerinin hesabından yanlışlıkla paylaşım yapmış geçen gün. İzleyenler söyleyince hesabını çaldım diye yalan söylüyor. Öbürü de vay efendim hesabımı çaldı diye arabanın içinde ağlıyor. 🙄 Hesabı çalınan hesabına nasıl girsin birkaç dakika sonra.

Marbled aynen ya onu bende garipsedim bi değişik hesabı çaldı diye deli gibi ağlıyor. Ama ayrı yaşıyorlar bosanmislardir bence doğrudur

ipeksi Boşanma olayını ilk paylaştıklarında çok yakın arkadaşları, “Daha bugün hep birlikteydik. Her zaman birlikteyiz, gayet iyiydiniz, ne boşanması?” demişti. Adam şarkı çıkarıyormuş. Meşhur olmaya çalışıyorlar deniyor bilemiyorum. Fenomenlerin hiçbirinin düzgün bir aile hayatı yok zaten.

Marbled iyi de bu ünlü olma işini şarkısının kalitesiyle de yapabilir Allah’ım ne boş insanlar

Bence bosanmadilar henüz hala asamadalar . Şule garip triplere girdi kocası madde bağımlısı olduğu için ayrılma kararı almış tedaviyi reddetmeyecektin gözümün önünde ediyorsun diye ağlayarak story atmıştı biseyleri iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi fenomenler bir garip zaten yakında barisirlar merak etmeyin hepsi gündem olmak icin

ipeksi Neleri kaliteli ki şarkıları kaliteli olsun 😄😄