Dilannn1 sırt ağrısının ayrı yatmakla alakasi ne anlamadim. Benim eşimde operatör, sabahtan akşama kadar iş makinesi kullanıyor, işi cok ağır. Sırtı da cok ağrır, her gün sırtına masaj yapıyorum nerdeyse. Ama 4 sene oldu evleneli, daha hic yatak ayırmadik. 2 cocugumuz var ve yatakta 4 kişi yatıyoruz. Ben sürekli kızımı emzirmeye kalktigim icin salona geldik kızımla, eşimle oglum yatakta rahat yatsinlar dedim ama arkamdan eşim de geldi, sen yatmazsan ben de yatmam o yatakta dedi. Lohusayken bile ben salonda koltukta yatiyorduk kızımla, eşim dikişlerime değmemek icin ayak ucumda yattı günlerce, git yatağa yat dememe ragmen gitmedi. Eger sadece sırtı agriyor diye ayri yatiyorsanız evliliginizi bi sorgulayin bence. 🤷🏻♀️ hem neden kaynanangilde kaliyorsunuz anlamadim, kendi eviniz de kalın. Benimde oglum kolikti, bilirim cok zor ama kendi ev ortamina da alışmasi lazim bebek. Bence kendi evinize gidin, eşinle bu sorunlarinizi bi konuşun. Eşimle benim aramda da 7 yaş var, bunun yaşla alakasi yok canım.