Kızlar önceki postumu görmüşseniz bilirsiniz annem küçükken bir olaydan dolayı abimi tuttu ve beni suçladı yani bana kızmıştı sadece şimdi eşime anlattım ve bir daha annenle de abimle de görülmeyeceksin diyo haklı da ama annemi hem affedemiyorum hem üzülüyorum bir daha konuşmayacağım diye hem de psikolojik olarak hasta tetiklenir diye üzülüyorum ben çok değişik duygu içine girdim olay da taciz olayı eşim kaldıramıyorum dedi tabi o da çok haklı çok kötü oldum annemle bir daha konuşmayacağım falan siz ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız eşim bana bunu kullanırsa diye de korkuyorum ama napim hayat arkadaşım diye anlattım psikolojik yardım alıcam da zaten

Gzli23 aslında haklı ama buna karısamaz. zaten seni koruma amaclı yapıyor kendince. birde suan ofke içinde sindirmesine kabul etmesine izin vermelisin.şimdi onunla bunun için tartısma bisey deme yoksa kötü olur ne evet ne hayır bırak kendi haline .bu tepki cok normal. once sok olursun olayı kavrarsın bazen kabullenmezsin düsünürsün sonra öfkelenirsin sonra kabullenir ve senin için en iyisi neyse oyle yapmaya çalışırsın kendince o yüzden şimdi bırak suan ofke kısmında mantık yada duygu kısmında degil

Rouge annemle hiç konuşmamazlık yapmadım hiç ayrı kalmadım falan içimin bir tarafı buruk buruk böyle nasıl anlatsam çok acıyo eşim de çok çok haklı kaldıramıyorum diyor🥺

Gzli23 ya yazdım sildim, seni kirmamak için aklimdakileri söylemeyecegim. Hakkında hayırlısı olsun

Gzli23 anlatmakla gayet iyi yapmışın eşin çok haklı o günde söylemiştim görüşmemelisin diye

Gzli23 suan üstüne gitme bekle yatıssın sonra söylersin suan karar vermek için falan cok erken ofkeli sonra seni anlayabilir kendi üstüne de onun üstüne de gitme

Eskobar aynen eşim haklı benim de psikolojik destek almam lazım kesinlikle yoksa atlatabilecek bir şey değil

Rouge aynen öyle yapıcam sanırım psikolojik destek alınca rahatlatın diye düşünüyorum çok teşekkür ederim canım

Gzli23 aynen öyle hemde sen yükünü hafiflettin öyle düsün şimdi eşinin dedigi hicbiseyi ciddiye alıp üzme kendini🌸🙏

Rouge aynen eşime de dedim özür dilerim sana da yük bindirdim niye şimdi söylüyorsun diyor tetikledi bir anda dedim yani utanıyorum böyle bir şey nasıl söylenir dedim 😭

Gzli23 benim bir kız evladım olacak ve oğlum kızıma taciz edecek (Allah’ım korusun) ve ben kızımı suclayacagim öylemi? Allah bana, bize o günleri göstermesin öleyim daha iyidir. Annelik bu değil ya sen zaten nasıl anne diyebildin ki onca zamandır! Bu nasıl görmezden gelinebilir, nasıl bir çözüm aranamaz aklım almıyor. Ben geçen gün parkta küçük bir kız çocuğu gördüm peşinde iki adam dolanıyordu ve rahatsız ediciydi, dayanamadim tutamadım kendimi bu çocuğun annesi nerde siz kimsiniz dedim tartıştım onlarla, meğer akrabalarıymış. Elaleme dayanamazken insan kendi evladını nasıl hiçe sayar, kiyar. Çocuklar benim en en hassas noktam. Hele ki taciz, tecavüz beni kahrediyor. Daha neler neler diyeceğim ama saygimi bozmak istemiyorum. Bana bunları yaşatan değil annem, iki gözüm olsa vallahi gözlerimi oyar yinede bakmazdim onlara. Eşin çok çok haklı. Annen olacak kişinin, ve o adi sapik sözde abinin yapamadığını yapmış, sana destek olmuş.

Gzli23 sen eger susarsan utan bu karşı tarafın utanması gereken bir konu senlik zerre bisey yok böyle düsünme artık lütfen bak artık soru işaretin kalmadı söylesem söylemesem diye şimdi sadece yaralarını ailenle sar bosver gerisini destek al ve kim ne hakediyorsa onu yap yutma artık insaaalllaaahh cookk içten dilerim ki hep mutlu ol hep

mamacita ben daha çok küçüktüm korktum kimsem yoktu babannem de biliyordu babam kalp hastası olduğu için korktu anneme dedi muhtemelen gidecek kimsem yoktu anneanneme başka bir kişiye söylemeye de utanmıştım zaten neyin ne olduğunu bilmediğim için bir de böyle bir tepkiyle karşılaştığım için çok korkuyodum son sıralar içim içimi parçalamaya başladı artık dayanamadım annem bipolar hastası zaten hayatı boyunca hep abimi korudu hep destek çıktı babam öldükten sonra çok yalnız kaldım beni seven kollayan adam gitmişti alışmaya çalıştım bir de babamı en çok seven bendim o da benim elllerimin arasında öldü o da bana tramva oldu zaten bir yıl sonra eşimle evlendim severek

Rouge çok teşekkür ederim allah razı olsun sayenizde içim ferahlıyor dertleşebileceğim kimsem yok 😞

Gzli23 ah canım benim, Rabbim sabirlar versin. Belki ben çok katıyımdır bilemiyorum ama sonuçta yaşı küçük olan sendin annen değil, bir çok şey yapabilirdi. Hastalığı seni korumaya gelirken vardı, abini göklere çıkarırken yoktu. Bana çok masum gelmedi dediklerin. Dilediğini yapmakta özgürsün birşey diyemem. Hakkında hayırlısı olsun

mamacita o zamanlar daha ortaya çıkmamıştı hastalığı ama yine de bir önlem alabilrdi bana kızmak ne bileyim ya ben daha küçüğüm ben suçlandığım için de kendimi ikna edemiyorum sanırım hayatımın içine edildi resmen 🥺

Gzli23 kafaya hala bu denli takmanin sebebi, travma oluşu ve hala sindirememis olman. Destek alman yararına olur. Bu olanlar senin isteğinle olmadı elbet. Hayat ne yazik ki bazen çok kötü yerden siniyor. Önce kendinle barış, ve kendi içinde bu olayı çöz. Bastırılmış duyguların var anladığım kadariyla. Kendini affedemiyorsun hiç suçun olmamasına rağmen. Lütfen kendini sev, hayatına bir sans ver.

mamacita çok teşekkür ederim çok sağolun psikolojik yardım destek ile halledicem inşallah 🥺