Uzun araştırmalar sonunda çok şükür kafama yatan bir yer buldum ve bugün ilk seansa başladım alex cihazına gittim,bikini ve koltuk altı işlem toplamda 13 dk falan sürdü bu normal mi? Daha da önemlisi krem satmaya çalıştılar yok batıklar için bu kesin lazım,bikini bölgesinde kararmalar için bu kesin lazım bir de lazere özel nemlendirici kremvarmış onu almam şartmış başka nemlendirici kıl köklerini beslermiş o krem lazere özel tasarlanmış kıl köklerini beslemeden çık güzel nem veriyormuş,kararmaları açmak seansların uzun sürmemesi için gerekiyormuş batıklar da çıkıp lazer görmesi gerekiyor vs vs dediler ama 3 kremin toplamı peşin olursa 1050₺ dedi bana çok geldi belki yanlış düşünüyorum ama bilemedim.Almadım zorla kurtuldum resmen ama bozuldular da iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.

Tazeannee Genital ile koltuk altı ortalama 15-20 dk sürüyor. Sattıkları ürünleride almayın hiç birinin faydası yok. Sattıkları ürün üzerinden prim kazanıyorlar o sebeple yapışmışlar size. 2-3 kreme de o fiyat verilmez yani lazer için. Böyle yapmaya devam ederlerse değiştirin yerinizi klinik ortamlarını tercih edin.

Tazeannee benim gittiğim yerdeki hanım bana krem sürmene gerek yok dedi eğer çok tahriş olursa kuruluk falan o zaman sürersin su bazli bi krem dedi. Ben hastanede yaptırıyorum. İğneli lazer işleminden sonra sadece 2 eczane ürünü sürdü evde varsa sende sur dedi bende vardı 1 hafta boyunca kullandım. Sattıkları ürünün kendilerine faydası var sadece tamamen aldatma üzerine kurulu bu tür söylemler. Ben genital koltuk altı bikini ve yarım bacak yaptırıyorum diode lazer ortalama 30 dakka sürüyor.
      ( kil yoğunluğum yok ).

Batiklarınız için; hafta da 2 defa peeling ya da zorlamadan keseleme yapabilirsiniz. Duştan sonra salisilik asit serumu sürüp bekledikten sonra su bazli üre içeren bir nemlendirici ile rutini tamamlarsaniz batiklariniz lazerinde etkisiyle azalacaktır. Ben böyle yapıyorum zaten lazer de batiklari yok etmede etkili.

Tazeannee kesinlikle dikkatli gözü açık olun. He he tamam diyip geçiştirin. Eve geçince yanık kremi varsa sızlayan yerlere sürersiniz. Yine soğuk kompres yaparsınız

Deleted16 Valla hiç yanık izi olmadı çok şükür hatta çok kaşınır alın bu krem aynı zamanda rahatlatır dedi ama normalde tüyler çıkarken çok kaşınır ama bu defa neredeyse hiç kaşınmadı bile 🙈 ya bir de gözlük taktırdılar bana ve ben makineyi hiç görmedim öyle hızlı girip çıktım ki hiçbir şeyi farkedemedim bile,gözlük takmak normal mi acaba ? Mavi gibi görünüyor dışarısı

gshande Teşekkür ederim ☺️Batıklar için Keseyi cilt kuruyken mi yoksa ıslandıktan sonra mı yapmak iyi olur ? Bir de kılların dökülmesi için kese yapın demediler bana ? Yapmam gerekir mi ? Yapmam gerekirse ne zaman yapsam uygun olur acaba ?

Tazeannee sadece batiklar için bacağıma kese yapıyorum. Islakken çok bastirmadan sadece batik olan yere
              yapıyorum.
              ( surekli yapmıyorum doğru gelmiyor surekli kese yapmak.)

Zaten killar kendi kendine dökülüyor bir sey yapmanıza gerek yok. Çekip koparmak falan doğru değil. Bahsettiğim rutini yaparsanız batik problemi azalıp lazerle yok olur gider 🙂

Tazeannee Kaşınma olması çok normal işlemden hemen sonra aman aman kaşımayın deriniz yüzülür Allah korusun. Siz evde de var olan kremleri sürün yeter 😀 gözlük yayılan ışınlardan gözlerinizi korumanız için veriliyor. Sağlıklı yani takabilirsiniz ama öncesinde temizletin ya da siz yanınıza anti bakteriyel ıslak mendil alıp silin. Onların aceleci davranmasına izin vermeyin hemen hızlıca cihazın fotoğrafını çekin. Ne olur ne olmaz 😀😘

Kremleri kesinlikle almayın. Lazerden sonra yapılan bölgeler suyla hemen temas etmemeli buna dikkat edin. Kaşıntı olursa tahriş ya da madecassol krem sürün. Lazer batıklara kesin çözüm zaten başka bir işleme gerek yok. Alex yüksek derece ile girilirse ve lazerden 5 gün sonra düzenli olarak kesenizi yaparsanız dökülmeleriniz çok güzel olacaktır.

Tazeannee alex geniş çaplı atım yapıyor benimde genital 3 dk sürmez daha önce buz yaptırmıştım o uzun sürüyordu ve alex kadar verim alamamıştım

Dbabysmom bulabiliyorsaniz orijinal the ordinary salisilik asiti , the purest salisilik asit , nip+ fab salisilik asit serumlarini kullanabilirsiniz. (Yuzunuz içinse cilt tipinize göre kullanmanız lazim), batik içinse ureli nemlendiriciyi sürmeyi unutmayın 🙂 herhangi bir kozmetik mağazasında bulabilirsiniz watsons gibi.

Dbabysmom içinde üre bulunan ürünler. Mesela isana markasının %10 ure içeren nemlendiricisi var. Eczanelerde de urederm var. Batiklari yumuşatmak için üre içerikli ürün kullanmak lazım.
                https://www.rossmann.com.tr/isana-med-vucut-losyonu-ure-icerikli-cok-kuru-cilt-tipi-250-ml-p-sr19020146
                Yüzde 10 içerikli olan kalmamış herhalde göremedim.

https://www.google.com/search?q=%C3%BCrederm+krem&client=ms-android-samsung-ga-rev1&hl=tr&biw=412&bih=776&tbm=isch&prmd=sinv&sxsrf=APq-WBv0eeg069BHmreWWkm-mIF671VPVQ:1649090603296&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwji2vGc7fr2AhWDQ_EDHY5XA7QQ_AUIGigC#imgrc=srpsHnrUUfP0gM ürünü bulamadim.