Kızlar dün ilişki esnasında bir acı hissettim birden, eşime yavaşlamasını rica ettim falan derken baktım yatak kan olmuş, şaşırdım dedim zattan
Kızlar dün ilişki esnasında bir acı hissettim birden, eşime yavaşlamasını rica ettim falan derken baktım yatak kan olmuş, şaşırdım dedim neden tekrar kanamış, sonra farkettim ki vajinamın bitişi ile makat giriş arası hafif bi yırtılma olmuş, daha önce başına gelen oldu mu acaba?

Sinemmm14 Çok merak ediyorum nasıl becermiş eşiniz yırtmayı 🧐☹️ Kadın doğumcuya görünün bir. Dünden beri iyi dayanmışsınız

Sinemmm14 acı hissetmediniz mi. Yırtılsa acır cünkü basıma gelmedi ama bir jenekoloğa gidip belki dikiş attırmanız gerekebilir doğumda da yırtılıyor çünkü dikiş atıyorlar

ipeksi Ayy alıştık beybi çok şükür 😀🥰 az önce emzirdim uyudu 😀 çok fazla ilgi istiyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür 😀🙏🏼🥰

ipeksi 🥰 Ada Lina koyduk. Adayı kullanıyoruz ama . Senin bebiş napıyor nasıl 🥰🙏🏼😍

Deleted16 aa çok hoş 🥳 benim bebiş iki yaşına giricek bebisleri seviyor artık ablası diye hitap ettiriyor kendine çok seviyor ablaymis o 😬🤣🤣

Deleted16 ayy inşallah inan ki çok tatlıs oluyorlar bıcır bıcır konuşup şarkı söylüyorlar kız çocuğu bir başka Allah ömürlerini versin inşallah 🤩🥰 kendinizi kurtarmissiniz sizde yaza tam sevmelik olur 😚

ipeksi kesinlikle öyle kız yiğenim var o da senin bebeişle aynı yaşta. Ölüyoruummm 😀😍 Ayy inşallahh ya 🥰🥰😘

arman Bu arkadaşın bütün paylaşımları böyle geçmiş sorularına baktım da. Üst üste soruyor ama kimseye cevap verme gereksinimi duymuyor. En iyisi böyle tipleri kendilerinin başkalarına yaptığı gibi görmezden gelmek.