Emommom Cicikiz aynen bu uygulamayı diğer uygulamada kızlardan gördüm geldim ana sayfamda siz çıktınız bende okudum yazdım 😂
Cicikiz Rana_elis İlgilenmediğin bir seyse görünce nasıl yazasin geldi acaba demekki konuşmak için konuşan sensin ama sen demek istediğimi de anlamazsın şimdi 😂
Fatma3880 Cicikiz niye hemen öyle düşünüyorsun eşim bir saat tuvaletten çıkmaz asla böyle düşünmem çünkü eşim yani biliyorum az çok tanıyoruz siz bilirsiniz eşinizi
KirmiziOjeli Uykulupingue sadece kısa bi süre durabilirler yapmadan evet ama sebebi sadece zevk bence, azdıkları için😅 ağrı falan yalan dolan bence de ki öyleymiş
Uykulupingue KirmiziOjeli doğru haklısınız hamilelikte ilişki yasaktı o dönemler baya takıyordum bunları kafama 😂😂
Derininmotheri Cicikiz hiç bi kadının hoşuna gitmez bu durum valla hoşuma giden diyen kadını alkışlarım ama sende uzak kalmışsın mecburiyetten yapmıştır artık erkekler bi hafta boşalmadan duramazmış araştıran biri olarak söylüyorum 😂
Flamme Cicikiz kız ben eşimi bıraksam saatlerce oturur o klozette… Seslenmeyelim çıkmaz yani bu içeride birşeyler yaptığı anlamına gelmiyor ki 😂