Ayy kızlar ramazan geliyor çok mutluyum.neden bilmiyorum çok seviyorum ramazan gerçekten.Ramazan da çoğu zaman kilo alırım ama almamam lazim hatta 5 kilo fazlam var ne yapmaliyim sizceee

Eskobar daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum ya her şey ateş pahası olmuş şimdi de aklıma bu takıldi😂

Gossipannee sana bisey diyimi ramazanda asla kilo verilmiyor hatta alınıyor yani zayıflama için cok yanlıs bir zaman

Gossipannee ben 2 sene once diyete basladigimda 15 gun sonrasi ramazana denk gelmisti. Cokta guzel devam ettim mesela sahurda 3 hurma 1 bardak sut bol su bitirdim iftarda salata corba ana yemek asla pilav makarna ekmek tatli tuketmedim ama şöyle soyleyeyim direk ramazanda baslayip uygulama diyeti gucsuz kalirsin oncesinde vucudunu haxirlayip devam edersen bi sıkınti olmaz en azindan benim icin olmadi

Gossipannee Annem gecen sene Ramazanda 8 kilo vermisti. Sahurda sadece yumurta yerdi 2 tane. Ve iftarda corba salata yemeklerden azar azar tatlidan bile biraz yerdi. Ama sonra leslie yapardi ve 3-4 litre su. Hatta iftara yakinda iyi hissederse leslie yapardi ac karnina. Bu sene bende oyle yapicam

Hzlll aa ne güzel valla bende havalar böyle güzel giderse yemekten sonra yarim saat yürüyüş yapmak istiyorum bebişle