Ayy kızlar ramazan geliyor çok mutluyum.neden bilmiyorum çok seviyorum ramazan gerçekten.Ramazan da çoğu zaman kilo alırım ama almamam lazim hatta 5 kilo fazlam var ne yapmaliyim sizceee
Ramazan da zayıflamakk
Gossipannee boşver gitsin bidahamı gelcez dünyaya😂😂
Eskobar kız deme öyle bayramdan sonra düğün var 😂😂
Gossipannee bol giyersin😈
Eskobar daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum ya her şey ateş pahası olmuş şimdi de aklıma bu takıldi😂
Gossipannee ben de kilo vermek istiyorum. Akşam az yiyip bol su içmeyi planlıyorum 🥲
Gossipannee sana bisey diyimi ramazanda asla kilo verilmiyor hatta alınıyor yani zayıflama için cok yanlıs bir zaman
Gossipannee aynı durumdan muzdaripim bende . Ramazan’da kilo alıyorum , aslında vermek gerek , bizde de dügün var 😊
Gossipannee yakın birininmi
Eskobar eşimin kuzeni canım
Deleted21 aslında iftardan sahura çok içsek olucak gibi de unutuyorum hep yanimda tupper olmasına rağmen 😂
Gossipannee ben 2 sene once diyete basladigimda 15 gun sonrasi ramazana denk gelmisti. Cokta guzel devam ettim mesela sahurda 3 hurma 1 bardak sut bol su bitirdim iftarda salata corba ana yemek asla pilav makarna ekmek tatli tuketmedim ama şöyle soyleyeyim direk ramazanda baslayip uygulama diyeti gucsuz kalirsin oncesinde vucudunu haxirlayip devam edersen bi sıkınti olmaz en azindan benim icin olmadi
Gossipannee orucu ilk açınca suya yüklenince insan tıkanıyor yemeği az yersin böyle ☺️
Gossipannee Annem gecen sene Ramazanda 8 kilo vermisti. Sahurda sadece yumurta yerdi 2 tane. Ve iftarda corba salata yemeklerden azar azar tatlidan bile biraz yerdi. Ama sonra leslie yapardi ve 3-4 litre su. Hatta iftara yakinda iyi hissederse leslie yapardi ac karnina. Bu sene bende oyle yapicam
Gossipannee Ramazan gelıyor diye sevinmek imandandır 🌹🌹
Gossipannee çokta yakın değilmiş
Eskobar ama çok samimiyiz ya teyzesinin oğlu
Hzlll aa ne güzel valla bende havalar böyle güzel giderse yemekten sonra yarim saat yürüyüş yapmak istiyorum bebişle
Cicibebee yok iftardan sonra sahura kadar içsek diyorum