1dost Olivetti Off bunu okurken t.aşşak olmamasına rağmen bir alevlenme bir acı hissettim hacı o neydi gıııız 🤣🤣🤣🤣
Lavinia_ 1dost evet nasıl yaparım ben bunu eski postaları hatırladım senin yüzün den 😂😂😂 domatesss 🤮 millet artık domates denince o postu değil de beni hatırlayacak o kadar çok konuşdum kii 😂😂😂
Lavinia_ Olivetti sen gittikden sonra form bir sessizleşdi bee baksana bizim de aktivlikler düştü 🤦🏻♀️😄
Akrep Olivetti çok çok mutlu oldum gelmene, ama buralar durgun sessiz pek kalamayız kesin 🥲🥺 senin bi geliyorum bi gidiyorum postun canlandırdı burayı 🤣
Olivetti Lavinia_ yok yok tam tersi ben gidince coşuyorsunuz ben gelince susuyorsunuz ben buna emin oldum 😂
Olivetti Akrep şey yaparız en kötü bu posttan yürürüz , özleştikçe gelir konuşur dağılırız 🥲🥲 dur cemaat tam toplanmadı saflar bi sıklaşsın malzeme çıkar 😂😂😂
Olivetti 1dost bu domates postunu bize unuttursa unuttursa İbrahim Tatlıses’in hamam sahnesi unutturur , ama göreceğiniz şey sizde daha derin yaralar açmasın diye paylaşmayacağım burada 😂😂😂
1dost Olivetti Şimdi olmadı bak ben bunu görmezsem gece İbrahim Tatlıses’in hamamda götünden domates sıçtığını görecem meraktan 🤣🤣🤣