Düzensiz hastalığım vardı plansız gebelik yasak bana maalesef ondan dolayı çocuk düşünmüyorum olursa tüp bebekle olmalı benden oğluma geçen bir hastalığım varmış maalesef bunu oğlum doğduktan sonra öğrendim spiral denedim kanamalarım oluyordu düzenli regl olmuyordum bende deri altı yaptırmayı düşünüyorum fakat tedirginim spiralldeki gibi sorunlar yaşarım diye kullananlarınız var mı ? İstanbul’da yaşıyorum doktor öneriside alabilirim ? Rica ediyorum

bayangamzelili İmplanon, deri altına (kol altına ) yerleştirilen korunma yönteminden bahsetiyorsun degil mi . benim kayınvalidem bir süre onunla korunmuş , ama sonrasında kolu ağrımiş , ilk zaman bende onu düşündüm , tavsiye etmemişti kayınvalidem. Çıkardıktan uzun bir süre daha ağrımış. Kişiden kişiye değişir ama🤷‍♀️

2bebelianakurt ücreti benim için sorun değil ama hormonumu bozması sıkıntı napacağım ben 😔 ne kadar olabilir ki fiyatı ?

__22051205hs onuda düşünüyorum ama yaşım daha genç 24 yaşındayım ve bu yaşta maalesef yapmıyorlar bebeğim tel büyüsün istemediğim için tüp bebek düşünüyorum 3 sene sonra falan Allah nasip ederse zorunlu sezeryan ile yapıp yaşının tutmasıyla başlatmayı düşünüyorum 😔

bayangamzelili canım dediğim gibi kişiden kişiye farklılık olabilir . Bi denersin belki sende sorun olmaz . ☺️

deleted77 nerede yaptırdınız İstanbul’un ben eğer sizde istanbuldaysanız doktorunuzun adını söyler misiniz ?

bayangamzelili merhaba canım doktor önerisi olarak Aksaray çapa özelde Nasır Aksel var çok iyi işinin ehli bir doktor tavsiye ederim mutlaka yardımcı olur sana biraz yüksek muayene ücreti ama sağlık için değer bence 🤗

bayangamzelili o dönem Türkiye de pek seçenek yoktu yurt dışında daha güvenilir markalar var bu yüzden tercih ettim. Şu an için pek bir bilgim yok 🙏🏻