Blondie Kizlar 2 aydir kanamam vardi 4 gün kesildi doktor ilac verdi kistim vardi bugün aşırı kasıklarım ağrıyor ve çok yogun kanamam var taşıyor artik hep 20 sinden 20 sine oluyordum normalde simdi adetmiyim degilmiyim bilmiyorum ama cok yoğun geliyor
Anilla Blondie Kistten dolayı o yoğun kanamalar çok geçmiş olsun canım.. kıstı düşürene kadar bu şekil olur sonra rahatlarsın ama insallah..
Blondie Anilla doktor kesilmezse gel demisti ilaç vermisti iyi gelmişti bidaha başladı çok sıkıldım bu durumdan kist gidene kadar boylemi olcak acaba
Blondie Anilla bir hormon ilacı bide ağrı kesici verdi baska bişey vermedi 😒 ya düştüğü zaman cok agri oluyormu hic yasamadim
Anilla Blondie evet ağrılı ve kanama baya yoğun oluyormus acaba düşürüyor olabilir misiniz kıstı bellki de insallah öyledir ya
Anilla Blondie şiddetli kanama bas donmesi yüksek ateş canım bide karnın alt bölümünde sarkma hissi gibi
Blondie Anilla baş dönmesi kisti ogrenmeden öncede vardi yüksek atesim yok sarkma hisside yok siddetli kanama var bi suan azalmış biraz