sureleddin Kızlar buzluğa poğaça atıp çıkarıp fırına koyunca aynı yeni yapmış gibi oluyo mu yoksa sert mi oluyo? yapsam mı yapmasam mı kararsızım
Ecivicivokke sureleddin yağlı kağıt sarıp uzerine de aluminyum folyo sarıp atıyorum fırına yumuşacık oluyor canım fazla yaptıysan at bence buzluğa öyle yapıp yersin
zarifhanim sureleddin Ben hep yapıp atarım. Yapıp sıcağı gittikten sonra tazeyken tek sıra şeklinde poşetleyip vakumlayıp öyle buzluğa koyarım. Yiyeceğimiz zaman iki saat önceden çıkarırım. Hiç bir işlem olmadan kendiliğinden çözünür. Yumuşacık yeni yapılmış gibi olur. No frost kokusundan hiç hoşlanmam. Bu şekilde yaptığımda beni rahatsız edecek hiç bir koku almadım.
Popy_ sureleddin ben sürekli öyle yaparım buzdolabı poşetiyle koyarım yiyeceğim zaman fırının ızgarasina koyup 100 derecede ısıtırım
Rouge sureleddin mayasız yaglı olanlar varya pastane pogacası gibi ondansa yapma o zaten buzluga atmasan da bayatlıyor ama mayalılardan yaparsan bisey olmaz
dolapfaresi sureleddin çiğden hamuru atıp sonra çıkarıp şekillendirip pişire bilirsin . Yada pişirip atabilirsin öylede çıkarıp mikrodalgada ışığında cok güzel oluyor
Emommom sureleddin yeni gibi tazecik oluyor 2 senedir hep öyle yapıp atıyorum buzluğa buzu kendi kendine çözünce gayet yumusak oluyor çoğu zaman ısıtmam bile ben yeni yapılmış günü aynı
Rudemim sureleddin ben atıyorum hiçte folyo molyo sarmıyoruz yeni yapmış gibi yumuşacık oluyor nefis yemek tariflerinin tarifini yapıyorum
bayangamzelili sureleddin ben sürekli pişirip buzluya atıyorum kendi kendine açıldıktan sonra yumuşacık sanki yeni yapmışsın gibi
Sedaa sureleddin benim buzluk poğaça, gözleme, zeytinyağlı çörek dolu 😅😅😅 buzluktan çıkarıp tezgah üzerinde buzunun çözülmesini bekliyorum, sonra fırında ısıtıyorum, yeni yapılmiş gibi oluyor 😋
nurbas42 sureleddin ben senelerdir yaparım atarım çıkarınca kenara güneşe koyarım eriyince tazecik oluyor