kivi Garip ve merak dolu bir başlıkla karşınızdayım bu başlık altında aldatılanların nasıl öğrendiklerini ne tepki verdiklerini öğrenmelerine rağmen devam edenler varsa neden devam ettiklerini düşünce yapılarını öğrenmek isterim hepinizin hikayelerini merakla bekliyorum.
TombulHatun kivi Sen de ne yaptığın belli değil he post açıyorsun kimseye cevap vermiyorsun tekrar başka post açıyordun 🤔
arman kivi çok merak ettiğin bişey varsa aç bütün postları oku öğrenirsin çok şeyi, burda herkes yazdığı yorum karşısında cevap bekliyor, nezaketen sende cevap verirsin.
Manuka10en kivi aldatılan insanların bunu burda, sizin postunuzda ballandıra ballandıra anlatacaklarını mı düşündün cidden. Sende okuyup eğleneceksin yani çekirdek çitleyerek. Pes
TombulHatun kivi ee insanlar postuna yazıyor nezaketen bir cevap vermen gerekmez mi? Öğrenmiş oldum bende daha yazmam zaten
kivi arman ayy o kadar polemige girmeye bayılıyorsunuz ki ben konusmak icin degil dinlemek icin acıyorum bu baslıkları nezaketle alakası yok gördügümü belirtmek icin begeni bırakıyorum yazılanlara zaten
TombulHatun kivi oo polemik en sevdiğimiz 😂 sen cevap yazmayınca kendi kendimize konuşmuş gibi oluyoruz
Eskobar Cicikiz oha bu gerçekten oğlan çocuğusuna benzio karısını aldatmışta hanımlar bu durumda napar diye sormaya gelmiş gibi😂😂