Ayynoluyooo Eskobar genişlikmidir gavatlıkmıdır karısını dildoyla becermek nedir yarabbilaleminn aklıma mukayet ol 🤦🏼♀️😂
Ayynoluyooo [silindi] biz izlemiyorum canım öyle bı sahne gelince eşimde bende bakmıyoruz kafamızı birbirimize çeviriyoruz
Ayynoluyooo [silindi] neyse canım bak işine sen adam senin evlilik senin hem soruyorsun hem biri karşı çıkınca da niye böyle tepki veriyorsun oluyo sorma ozaman güzel kardeşim kafanıza ne ediyorsa onu yapın
[silindi] Ayynoluyooo Hayır benim zaten çekincelerim var o yüzden soruyorum sorun karşı çıkmanız değil aşağılayıp itham etmek sorun, hakaret etmemeli kimse kimsehe
[silindi] Eskobar Yahu burda insanlar eşlerinin penis boyutuna kadar yazarken sorun yok biz bir şey danışınca aoow. Size göre bunlar sapıklıksa artı 18 başlığında işiniz ne? Demekki siz de sapıksınız
Ayynoluyooo [silindi] Allah bitanesine izin vermiş neden ikincisi bende bunu anlamıyorum biri neyinize yetmiyor yani
[silindi] Ayynoluyooo Aslında yetiyor tabiiki ama amaç renklendirmek biraz, saydığınız kırbaç kelepçe vb fantezileri gibi aslında bu arada ben tercih meselesi zaten ben de kararsızım ama