Kuzulkurt Nslhnftr Allah bağışlasın 🙏 iste eşimiz, dostumuz bize biraz destek çıksa her şekilde yeteriz. Ama bazen düşünemiyorlar illa oturup gerizekalıya anlatır gibi anlatmak gerek 🥲
Yasak_elma Kuzulkurt Eşimle çok konuştum bu durumu.Kendiside görüyor zorlandigımı.Eşim cok sabırlı bi insan değildir.Canı tezdir.Oyüzden artı yorgunlukta eklenince iyice tahammülsüzleşiyor.Bebeğimi kanguruya koyup işlerimi öyle hallediyorum yoksa bacaklarıma sarılıyor ağlayarak bunu esimde göruyor ama anlamıyor 🤷♀️Sadece enfazla yarım saat oyalayabiliyor çocukları.
Kuzulkurt Yasak_elma Allah yardımcın olsun canım. Valla ne desem bilemedim, benim eşim yardımcı oluyor çok şükür onun hakkını yiyemem ama ona rağmen bir yetememezlik var 🥲
Kuzulkurt Lavinia_ benimki çok çok düşük 🥲 bu gün evlilik yıl dönümümüz ama hiç bir şey yapmadık hem oruçluyuz diye hem içimden gelmedi. Dışarda yemek yiyecektik gideceğimiz yerde yer yokmuş o da kaldı. Belki çıksak bir havamız değişirdi de yok 🙄
Lavinia_ Kuzulkurt tebrik ederim canımin içi ❤️😍 bir ömür mutlu olun inşallah ❤️ Evet ya bu sıralar hiç bir şey yapmak içden gelmiyor bir ben böyleyim sanıyordum
Kuzulkurt Lavinia_ teşekkür ederim kuzum 😍💜 Sanırım hepimiz böyleyiz hava da kapalı bu ara ölü toprağı var sanki üstümde 🥲
Lavinia_ Kuzulkurt evet fazlasıyla yansıyor yaa 😪 ben daha başlamadım o cesaret kendim de bulamıyorum 😂😂
Kuzulkurt Lavinia_ benim kızım bez takmak istemiyor Ramazan’dan sonra başlarım diyordum ama hiç istemiyor bezi takıyorum ağlıyor, uyurken takayım diyorum uyanıyor istemiyor çıkartıyor 🤭
Lavinia_ Kuzulkurt bende Ramazan dan sonra kesin başlarım bizim ki de çiiş demeyi öğrendi.. senin ki istemiyorsa kolay alışır Postu özel mesajlaşmaya çevirdik yine 😂😂😂
Kuzulkurt Lavinia_ olsun mekan benim istediğimiz gibi konuşabiliriz, özledim bu kapı eşiği tadında sohbetleri 😂 Kolay oluyor kakadan da korkmuyor artık ama tek sıkıntımız giyinmemesi giyinince çişi olduğunu söylemiyor yaptıktan sonra söylüyor maalesef 😮💨
Lavinia_ Kuzulkurt bende ya bu söhbetlerin tadı başka 🤭🤭 Bir haftaya falan ona da alışır canım ödül gibi bir şey yap söylersen şeker veririm gibi
Kuzulkurt Lavinia_ yok kuzum yapmıyor öyle maalesef denedim. Şeker olduğunu bildiğinde istiyor sürekli onun icin ağlıyor
Lavinia_ Kuzulkurt ah bu çoçuların şeker aşkıı 🤦🏻♀️ ödül panolari işe yaramaz mı canım Trendyol da vardı
Kuzulkurt Lavinia_ çok hazırlıksız yakalandım kızımın tuvalet askına 😂 akşam bez giydirdim (külot bez) çişi geldiğinde söyledi yarın sadece pijamasını giydirip deneyecem tekrar eğer olmazsa birde onu deneyeyim