Arkadaşlar normal doğum sonrası anal fisur gibi bişey oldu mu sizde de olduysa ne tür tedavi yöntemleri uyguladınız ??? " doğumdan önce böyle bişeyim yoktu ama doğum sonrası oldu maleseff :( "

4 gün sonra
    Arzumm, başlığı Normal Doğum olarak değiştirdi.

Arzumm benim olmuştu 😣hemen olmadı bi kaç hafta sonra oldu,doğum sancıları cekiyordum wc de😰bebeğim zaten küçüktü tuvalete zar zor gidiyordum 😫gidincede inleyerek büyük tuvaletimi yapıyordum,kanamalarım Bile oluyordu 😭bebek yağı fln sürdüm ,vazelin sürüyordum oturmadan önce 🥵fayda etmedi ,eşim eczaneden bi merhem almişti onun biraz faydasını görmüştüm,bolllll su ve meyve tüketmeye çalış canım,kabız yapacak bişi,yağlı ve baharatlı yememeye özen göster inşh senin de öyle geçer😪cok zor bişi cok geçmiş olsun 💐

Gamze88 bu şekilde mi geçti sizin ki hiç doktora göründünüz mu bende aynı şekilde doğumdan 3 veya 4 hafta sonra oldu

Arzumm gitmedim canım ,böyle böyle gecti ama cok çabuk geçmedi cok uzun sürdü 🥵nereleri tutacağımı bilemiyordum inanın 😫😫😰bolllll su iç canım inşh sende bi an önce atlatırsın 💗

Arzumm ben iki haftadan cok wc her gittiğimde doğumdan beter sancılar cektim ,ağlayarak çıkıyordum ,eşim ve kızım acıyarak bakıyordu bana 😢😢😢cok iyi anlıyorum seni o yüzden 😢

Arzumm 6ay boyunca cekdim öldüm hic birseyde yapamiyirdum sut veriyordum diye 6ay sonra gecdi o zamana kadar bebegim kucagimda bende yerlerde surunuyordum kuru yemeklee yeme bol su tuket

Arzumm cokkk geçmiş olsun canım allah şifalar versin inşh 💗